Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy nézzek ki lányosabban ha...

Hogy nézzek ki lányosabban ha nem tetszenek a csajos cuccok?

Figyelt kérdés
Tornacipő/deszkáscipő, csövessapka, fullcap, csőszárú, egyszerű póló. így öltözök többnyire szeretem a színes dolgokat de a feketét is szeretem.. néha irigylem a fiúkat (akiknek jó a stílusuk) de én nem öltözhetek úgy. nem vagyok leszbikus azt tisztázzuk. :D mindig azt hajtogatják h legyek lányosabb. de őszintén szólva utálom a tipikus lányokat. az olyanokat h liba/sokáig készül/ túlreagálja/női logika... sőt még azt is utálom hogy mindig ugyanaz... nyavalyog a pasi után... rengeteg mindent megvetek. néha az emberi természetet is.. szerintem lelki dologból adódik... nem szeretem ahogy a legtöbb lány viselkedik így külsőre se akarok úgy kinézni vagy nem tudom. egyszerűen nekem ez tetszik.. csak az hogy családom elvárásainak nem tudok megfelelni egy idő után lelkileg kikészít. meg ugye sokat csalódtam és ezért azt mondják hogy szomorú a kisugárzásom. akkor is megkérdezik mi a baj mikor nincs semmi. persze ha van letagadom... az pedig hogy miért utálok ennyi mindent szerintem ráfogható arra hogy tini vagyok. pl utálom ezeket a tipikus tini problémákat is úgyhogy magammal sem vagyok teljesen rendben....
2012. jan. 1. 01:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

úristen!! egy lelki társ:D magamra ismertem.

hány éves vagy?

2012. jan. 1. 01:10
 2/18 A kérdező kommentje:
13 :D
2012. jan. 1. 01:17
 3/18 A kérdező kommentje:
és te.? :)
2012. jan. 1. 01:19
 4/18 anonim ***** válasza:
:DD nem tudom én kifejezetten szeretem a bőr karkötőket kiegészítők terén, főleg a fonottakat, hogy csajosabb legyél hordj szűkített dolgokat pl én a blézereket imádom tornacipőkkel. a körmödet ha nem szereted ne fesd ki, de egy bézs színnel is nagyon jól néz ki, egy egy karika gyűrűt is felvehetsz , ezek csajosak és nem lányosak semmi rózsaszín csak pasztel színek :D
2012. jan. 1. 01:22
 5/18 anonim ***** válasza:
én 18 éves vagyok :)
2012. jan. 1. 01:22
 6/18 A kérdező kommentje:
de hogy vegyem fel ha egyszer nem tetszik.?? =// elsőnek... mázlista... te már túl vagy a kamasz koron.. te hogy bírtad ki.?? :"D
2012. jan. 1. 01:26
 7/18 anonim ***** válasza:

hát nem jól :D sőt. nagyon szar gyerekkorom volt, de még mostis abban vagyok kicsit.

VISZONT, ha neked tetszik a stílusod, akkor senki ne akarja megváltoztatni mert az már nem te leszel:D szard le a többieket :)

2012. jan. 1. 01:31
 8/18 A kérdező kommentje:
csak mindig átgondolok minden hülyeséget amit mondanak rólam mert ugye önbizalomhiányom van és nem tudom ki vagyok... össze vagyok zavarodva. na m1 majd próbálkozok. :) remélem neked is idővel majd rendbe jönnek a dolgok. (:
2012. jan. 1. 01:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

örülök hogy vannak még ilyen felsogású csajok :)

neked is sok sikert a továbbiakban és BUÉK :)

2012. jan. 1. 01:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Milyen színű,fazonú a hajad? tudod melyek a nőies testrészeid (úgy rtem,hogy ha tahó vállad van ,azt ne hangsúlyozd). Öveket is rakhatnál a derekadra.A körömlakk is jó ötlet.Magassarkúval hogy állsz? Am nekem is ilyesmi a stílusom ,szóval csak próbálkozok segíteni,de szerintem is ha te úgy szeretsz öltözködni,ahogy,akkor tedd.
2012. jan. 1. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!