Tetszenek a szegecses ruhák, cipők és kiegészítők? Van ilyen ruhadarabod?
Szeretnék egy kicsit nőiesebben öltözni,de közben megőrizni a rockerség jegyeit. :-) Most nézegettem különböző szegecses ruhákat,és nagyon tetszenek,és találtam köztük nagyon vagányakat. Szeretnék a mai kislányos énemből valami vagányabbat kihozni, (ami nem kihívó) Érdekelne a ti véleményetek is. Hogyan kezdjek hozzá?
Köszi előre is. :-)
Igen, én is rocker vagyok, már 11 éves korom óta gyűlnek a szegecses cuccaim, jó pár van már. (bár azt tegyük hozzá, hogy sajnos nem mind valami ízléses, de hát gyerek voltam, azóta azért fejlődött a szépérzékem :D)
Nem kihívó... hát nem tudom, neked mi számít annak, viszont azt igen, hogyha a szegecseket és a nőiességet kombinálod, leginkább szexi hatást érhetsz el. Szerintem nőies fazonú dolgokat keress, amik ugyanakkor az ízlésednek is megfelelnek. Kezdetnek vehetnél egy-két nőies ruhát, egy nőies fazonú szegecses táskát, vagy valamit. A nőiesség szerintem abban rejlik, hogy ízlésesen, de ugyanakkor a bájaidat kiemelve öltözködsz, pl. derékban és mellben feszülő pólók, stb... magassarkú is az, de csak alkalmakra ajánlom.
Mindenesetre szerintem vegyél feszülős cuccokat, kezdetnek végül is jó:D
Köszi szépen,sokat segítettél! :-) Már nagyon unom egyébként,hogy mindenki bánt,mert sok fekete ruhám van... Vannak csinosabb darabok is,és sportosabbak is. Úgy érzem,hogy az én egyéniségemhez ez a szín illik a legjobban. Néha kombinálom pirossal,bordóval vagy zölddel a feketét. Ezek tetszenek:
Én a rockerséghez annyira nem értek, de ha szegecsekről van szó, akkor szerintem ez a felső elég jó. :) Aztán te kedved szerint kiegészíted olyan csajos rocker cuccokal. :) De ez egy alapdarabnak mindenképp tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!