Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy nézzek ki lányosabban ha...

Hogy nézzek ki lányosabban ha nem tetszenek a csajos cuccok?

Figyelt kérdés
Tornacipő/deszkáscipő, csövessapka, fullcap, csőszárú, egyszerű póló. így öltözök többnyire szeretem a színes dolgokat de a feketét is szeretem.. néha irigylem a fiúkat (akiknek jó a stílusuk) de én nem öltözhetek úgy. nem vagyok leszbikus azt tisztázzuk. :D mindig azt hajtogatják h legyek lányosabb. de őszintén szólva utálom a tipikus lányokat. az olyanokat h liba/sokáig készül/ túlreagálja/női logika... sőt még azt is utálom hogy mindig ugyanaz... nyavalyog a pasi után... rengeteg mindent megvetek. néha az emberi természetet is.. szerintem lelki dologból adódik... nem szeretem ahogy a legtöbb lány viselkedik így külsőre se akarok úgy kinézni vagy nem tudom. egyszerűen nekem ez tetszik.. csak az hogy családom elvárásainak nem tudok megfelelni egy idő után lelkileg kikészít. meg ugye sokat csalódtam és ezért azt mondják hogy szomorú a kisugárzásom. akkor is megkérdezik mi a baj mikor nincs semmi. persze ha van letagadom... az pedig hogy miért utálok ennyi mindent szerintem ráfogható arra hogy tini vagyok. pl utálom ezeket a tipikus tini problémákat is úgyhogy magammal sem vagyok teljesen rendben....
2012. jan. 1. 01:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
attól mert h felvennél csajosabb dolgokat, nem jelenti azt, hogy belsőre is megkellene változnod. ha nem tetszenek a nőiesebb cuccok, akkor ne akarj olyanokat hordani, mert akkor nem fogod magadat jól érenzi bennük, és belülről mindig csak őrlödnél. de ha mindenképpen változtatni akarsz az öltözködéseden, akkor apránként kezzd. mondjuk 1-2 csinosabb vagy más fazonú felső, és ha megszoktad vagy tetszik, akkor másfajta cipő, vagy ahogy gondolod.
2012. jan. 1. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:

én se vagyok tól lányos 13/L,de lehet valami lilás,rózsaszínes ruhát fellvenni

én ezt csinálom!!!!! SOK SZERENCSÉT

2012. jan. 1. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
ja és BUÉK
2012. jan. 1. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:

ha jobb idő van vegyél fel topot póló helyett, hordj néhány karkötőt, olyan sok stílusú van, biztos megtalálod a hozzád legjobban illőt

[link]

[link]

2012. jan. 1. 16:09
 15/18 A kérdező kommentje:
a magassarkút utálom. a rózsaszínnel sincs bajom. színesen öltözök de úgy emlékszem írtam is.. na m1.. nem szeretnék sokat változtatni csak valami ötlet kellene olyan kiegészítőre például ami tetszhet és kicsit csajosabb... a körmömet pedig szoktam festeni. most is neon kék..
2012. jan. 1. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... Én ezt nem hiszem el.:) Végre valaki, aki olyan, mint én.:D kb én is úgy vagyok, ahogy te.:/:) Csak én májusba leszek 13... A barátnőim többsége inkább a csajosabb cuccokat szereti, de stílusilag elfogadnak. Szóval ez miatt nem közösítenek ki. Én szeretnék ilyen maradni ameddig ez tetszik, majd lehet, hogy egyszer jön az, hogy "jujj én is olyan csajos akarok lenni, mint Ő!"
2012. jan. 1. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Megvan a magad stílusa, ne akarj megváltozni mások miatt. Te ilyen vagy, fogadd el magad, és akkor mások is elfogadnak. Nem lenne jó, ha mindenki egyforma lenne. Kell, hogy valamiben különbözzünk egymástól, mi, emberek. Jó, ha mindenkinek megvannak a maga szokásai, stílusa. Én pl. tipikusan nagyon hisztis, lányos vagyok, csajosan öltözködöm. Semmi pénzért, és senki kedvéért nem váltanék stílust, így érzem jól magam. Te meg úgy érzed jól magad, ez a lényeg! Hogy jól érezd magad!!
2012. jan. 2. 00:10
 18/18 A kérdező kommentje:
igazatok van. :D tulajdonképpen nem magam miatt akartam változni.. =/ de csak még kevésbé érezném magam jól a bőrömbe.. majd csajosabb leszek ha eljön az ideje... :D
2012. jan. 2. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!