Gimnazista divattervezők! Van-e olyan köztetek, aki saját munkáit adná cserébe iskolai előadás/házi dolgozat/házi feladat elkészítéséért?
Azért egy 2 oldalas dolgozat nem egyenlő egy pólóval :)
Nekem egy hónapig kellene csinálnod a leckémet hogy egy saját tervezésű és elkészítésű pólót kaphass :)
Nyilvánvalóan nem értékelhetetlen(1-4) dolgozatra gondoltam, ha én valamit kiadok a kezemből - akár név nélkül is - akkor azt teljesen kidolgozom.
Egy két oldalas dolgozatot 5-ösre megírni legalább két óra, nehezebb témából három, ezért egy egyszerűbb, két színű mintával ellátott póló szerintem elkérhető.
Természetesen mindez függ a póló minőségétől és további tényezőktől is.
Egy ruhadarabnak nem csak elkészítési ideje van ami szintén több óra is lehet ha nem valami összegányolt cuccot csinál a készítője hanem pl. anyagköltsége is ami minőségi anyagnál nem kevés lehet (ha számolsz még 1000 Ft körüli méterárral) plusz ha csinál rá mintát akkor lehet festék vagy textilragasztó stb.
Semmiképp nincs arányban a te 2 órás munkáddal. De ha találsz valakit akkor sok sikert hozzá.
Ha akkora balfék lettem volna hogy mással csináltassam a leckém mert képtelen lettem volna egy dolgozatot egyedül megírni akkor se "fizettem" volna ennyire aránytalanul sokat érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!