Az operába van jegyünk a párommal, és nem tudom, hogy oda szokás-e még kesztyűt húzni? Mert van egy gyönyörű klasszikus, hosszú kesztyűm, de eddig nem tudtam hova felvenni. Az előadásra túlzás lenne?
Az opera régen az egyik legelegánsabb hely volt,de manapság sajnos mint mindenhol,ott is hígult a színvonal.Szerintem öltözz ki.Ne mások miatt,magad miatt.Mert lesz,aki majdhogynem farmer-elegánsabb blúzba nem megy talán..egy opera megér egy kis vagy nagyestélyit simán:)
Én felvenném a kesztyűt is a helyedben ha dívás a stílusod,illetve ha szereted hogy sok tekintet rád szegeződik. Ellenkező esetben ne.
1-es válaszoló vagyok
Igen,drámai hatása van,a hercegnő típusú lányokhoz illik,akik bármit viselnek vonzzák a tekintetet,illetve akiken látszik hogy divatkedvelőek.Csak azok tudják viselni.Igen,a rövidebb ruhához is illik,inkább a klasszikus fazonúakhoz,amik nincsenek agyondíszítve.
Ha így tudod viselni,akkor nem is hivalkodó:)
Ha rákeresel,akkor a 20as évek környékén hordták a nők operába is:)
Nem tudom linkelni valamiért..de keress rá Audrey Hepburne színésznőre...híres kép..fekete ruha és kesztyű feltűzött haj kontyba gyöngynyaklánc meg ilyesmi.
Egyébként milyen ruhába mennél?Attól is függ,hogy minek néznek,de egyébként meg lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!