Mit vegyek fel színházba? Nem nagynevű, meg semmi ilyesmi, csak illene kicsit kiöltözni.14/L
Figyelt kérdés
SZoknyára gondoltam hosszúszárú csizmával, csak a felsőt nem találtam még ki, és bizonytalan vagyok benne, hogy nem lenne-e túlzás. Vagy magasderekú sötétkék nadrágra, sima bokacsizmával, és fehér blúzzal?2013. dec. 9. 17:38
1/3 anonim válasza:
A szoknya nagyon jó választás, csak érdemesebb jobban felöltözni hozzá. Fekete alj + fehér felső. De Lehet, hogy a szoknyán van fehér minta, és a fehér felsőn pedig fekete, az mégjobb. Nekem egy lányom és egy fiam van, kétpetéjű ikrek. 15 évesek. Ha színházba megyünk, akkor mindenképp alkalmit illik, bár mostanában nem nagyon öltöznek ki egy ilyen előadásra. A lányom szoknyás inkább, a fiam pedig nadrágos. De többször csinálták azt, hogy mindketten egyformába öltöztek (méretük nagyjából egyforma), és egyrészes ruhába vagy szoknyába mentek. A fiamnak tetszett az egyrészes, azt mondta kényelmes volt. (43 éves ikres anyuka)
2/3 anonim válasza:
*elso!
A fiad is szoknyat hord vagy mi?ezt most nem értem
3/3 anonim válasza:
Igen, alkalmakra fel szokott venni a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!