Mit szólnál ha egy ilyen fiút látnál az utcán szembejönni? Megszólítanád?
2014. jan. 6. 18:43
11/31 anonim válasza:
Én pl jobb esetben telibe szarnám, de ha épp olyan kedvem lenne, hangosan kiröhögném ezt a kretén.
12/31 anonim válasza:
"Na valaki elbukott egy fogadást."
14/31 QueenRavenna válasza:
Fotoznám, mint a cirkuszi majmot!
15/31 anonim válasza:
Nem normális ... Az anyja büszke lehet rá. Ő meg jól leszarja. Szép kis család lehet otthon ...
16/31 A kérdező kommentje:
bocs, de attól még hogy nem a te általad jónak vélt, és elfogadott normáidhoz, divatirányzatodhoz igazodik mint a legtöbb BIRKA, attól még lehet rendes, kedves, normális srác. csak éppen más az ízlése, és nem hagyja hogy egyes nem éppen kedves emberek szájhuzogatása megakadájozza abban hogy élkvezze az életet, amit csak egyszer tehet.
2014. jan. 6. 18:56
17/31 anonim válasza:
tuti fiú?
csak mert a bő póló alatt egy kisebb cicit simán rejtegethet...
18/31 anonim válasza:
Miért van masni a hajában? És az egy skótszoknya rajta alul vagy miféle ruha?
Az én véleményem az, hogy hordjon amit akar, de akkor meg ne sértődjön meg, ha mindenki megbámulja/szemberöhögi az utcán.
...
Bocs, ha kétszer ment el, elsőre úgy láttam, hogy nem ment el.
19/31 A kérdező kommentje:
aki kinevet valakit az öltözködése miatt az magáról állít ki bizonyítványt. mégpedig arról, hogy borzasztóan unintelligens...
2014. jan. 6. 19:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!