Lányok, ti is szerettek haspólóban lenni ilyen hűvös időben?
Nem.
Nyáron is csak a nagy melegben veszek fel haspólót.
Nem minden betegség jelentkezik azonnal; a belső szervek hidegbek való kitétele hosszú távú problémákat okozhat.
Persze, imádok fázni. :D
Komolyra fordítva, nem! Az időjárásnak megfelelően öltözöm, amibe nem fér bele a haspóló.
Nyáron, a 30 fokos melegben hordom csak. Anyukám nekem annak idején megtanította, hogy mindig az időjárásnak megfelelően öltözzem fel. Hideg időben is lehet divatosan öltözködni, nem kell ahhoz vesegyulladást kapni.
Kérdező, hallgass a józanabb észre. Tudom, te mindenkinél okosabb vagy. De nem vagy az. Csak egy éretlen kislány vagy, akinek a divat fontosabb, mint a saját egészsége. Tudod, okos ember a mások kárából tanul, a buta még a sajátjából se.
Hosszu bundaban nem erzem a hideget.
Nem vagyok aggodos.
Minden nap felfáznék. Még belegondolni is szürreális. Biztos, hogy lány vagy? 🤔
Az egészségem sokkal fontosabb ennél.
Október végétől májusig szinte csak garbóban feszítek.
Hű, hát úgy látom elég egységes a vélemény :) hát elgondolkodom azon amit mondotok. Nagy kár lenne mert pont találtam egy darabot ami istenien jól áll, és most mehet a fiókba hónapokra :(
Írtok még okokat hogy miért ne? Ha linkeltek valami oldalt, az is jó. Elküldöm pár barátnőmnek is akik állandóan a hasukat villogtatják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!