Ebben a két kánikula közti hűvösebb, esős, rövid időszakban ti visszaálltok a zárt cipőre, vagy marad a nyitott szandál / papucs?
Figyelt kérdés
Persze attól függően, hogy korábban átváltottatok-e, vagy úgy egyáltalán...jún. 13. 00:30
A kérdező szavazást indított:
Marad a szandál / papucs
Visszaváltok zárt cipőre erre a pár napra
Még nem kezdtem el nyitott szandált / papucsot hordani
Csak zárt cipő nyáron is!
34 szavazat
3/16 anonim válasza:
#2: amikor nem esik, akkor meg vízes minden.
De idő többségében zárt cipő az indokolt. Tehát nem lehet azt mondani, hogy "marad a szandál".
4/16 anonim válasza:
Esőben is hordok szandált.Semmi bajom nem lesz egy kis víztől.Amúgy meg attól függ mit csinálok,hova megyek.
5/16 anonim válasza:
Nekem marad. Legfeljebb nem bőrből, hanem műanyagból készültet veszek fel.
6/16 anonim válasza:
Még csak elvétve szandáloztam idén, úgyhogy nem éles váltás megint cipőt felvenni.
7/16 anonim válasza:
Mindenképpen zárt, hiszen hideg van nekem mezítláb lenni, úgyhogy kell zokni vagy harisnya.
8/16 anonim válasza:
Hát én pl pont akkor dobok be a táskámba egy papucsot ha meleg van de eső várható. Amúgy sose hordok nyitott lábbelit de egy papucs (vagy szandál, akinek van) nem ázik úgy szét mint egy cipő.
9/16 anonim válasza:
Változatlanul hagytam a szandált mezítláb. Nyáron, ha napközben van legalább 20 fok, nem váltok zárt cipőre.
10/16 anonim válasza:
Esőben gumicsizmát hordok, ha hűvős van sportcipőt, egyébként nyáron szandál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!