Fiúk lányok hogy, bírjátok ezt a meleget? Ki miben van ilyenkor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 11:00
1/26 anonim válasza:
Én teljesen jól bírom. Nő vagyok, laza vállpántos felsőben és térdközépig érő szoknyában vagyok papucsban jelenleg. Nekem nincs bajom a meleggel. De ez csak én vagyok.
2/26 anonim válasza:
Férfitanga itthon.
A boxert nem bírom elviselni
4/26 subrette válasza:
Bikiniben. Itt nálunk közel van a vízpart, húsz percenként kimegyek csobbanni.
5/26 anonim válasza:
Jól bírom szeretnem a meleget, igaz nem a 36 fokot, rövidnadrágot és pólót hordok.
6/26 anonim válasza:
Ilyenkor hosszú nadrágban és pulcsiban vagyok. A klimaxoló kolléganő nyomatja a 18 fokos légkondit és telibe rám jön.
7/26 Noren1989 válasza:
Szétrohadok még rövidnadràgban is.
8/26 anonim válasza:
Fehér pólóban és fekete biciklis gatyában. Ebből a melegből jól jönne télen is valamennyi...
9/26 anonim válasza:
Nagyon jól bírom, szeretem is.
Rövid nadrág, ( nem ez az egyenruha típus, térdig érő szhar, hanem RÖVID), izom póló, vagy rövid ujjú.
Így nagyon kellemes.
F.44
10/26 Metionin válasza:
Sosem bírtam a meleget, igyekszem nem meghalni :D sport top + sort van rajtam ilyenkor itthon, ha végső esetben ki kell mennem akkor valami lenge egyberuha meg 4 liter fényvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!