Fiúk lányok hogy, bírjátok ezt a meleget? Ki miben van ilyenkor?
Egy szál divatos ujjatlan és rövidnadrág otthon szülők miatt max 1 szál boxer
19/f
Jól bírom, dolgoztam is 3 órát a tűző napon, fűnyírás fűkaszával tegnap + gereblyézés, majd gerendák kézi fűrészelése. Én így edzettem magam régóta, mióta a forró nyarak bejöttek és kemény kánikula van.
Így nekem 30 fokos lakásban aludni nem megterhelő, és 40 fokban dolgozni sem. Izzadok, természetesen félmeztelen, kis rövidgatyában dolgozok, és közben törölgetem magam és iszom literszámra a vizet. Nekem vérnyomásom, keringési rendszerem tökéletes, így nem félek terhelni magam, de ha már érzem, hogy sok vagy ez nem menne, akkor leállok.
A hideg, ködös, okádék időt utálom ami ősszel és télen van, a hideget gyűlölöm.
Munkahelyen sajnos nem lehetek tangában, meg amiket írtak. Itthon a házban azért elviselhető egy pólóban, rövidnadrágban. A korábbi években voltak ennél tartósabban is nagyobb melegek.
Tegnap délután a garázsban biciklit szereltem. Van hőmérő, 32 fokot mutatott. A pólómat muszáj volt levennem, mert ömlött rólam a víz. A nadrágomat nem vettem le. De egy fél óra alatt azt is úgy átizzadtam, hogy csavarni lehetett volna belőle a vizet. Mikor bementem után több mint egy litert megittam egyszerre.
Mára szerencsére egész jó idő lett.
"Attól függ hol laksz..."
Pécs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!