Hogy bírjátok a meleget, ha olyan helyen dolgoztok ahol fel kell öltözni és nincs klíma?
Nyaranta méhésznél dolgozom és fóliasátorban pörgetek. Bár be tudom kapcsolni a párát is fújni tudó ventilátort, de néha be sem szoktam kapcsolni. A hőmérő 40 fok felett szokott lenni, a keretekben még a viasz is olvad. Párás is a levegő.
A meleget jól bíró "trópusi" faj vagyok. :))
Kint a telepen már úgy is voltam, hogy kiszáradtam mert elfogyott a vizem.
De kb. 200 km-es biciklitúrán is voltam már hőségriadó idején. Napszemüveg és napvédők nélkül. Még a pólómat is levettem egyes szakaszokon, és szó szerint égési sérüléseim is lettek. Mint valami fakír, csak otthon vettem észre.
Ventillátorral.
Nem “kell” nagyon felöltöznöm munkába de én nem érezném jól magam munkahelyen kb strandruhában :D és nincs klíma, 26-28 fok szokott lenni bent legalább. Szeretem a meleget és a nyarat. Ablakok, ajtók nyitva + megy az oszlopventillátor, jár a levegő, számomra így kellemes.
Páromnak nehezebb, neki munkavédelem miatt ilyenkor is bakancs, akár tűzálló kabát kell.. sok hideg innivalót iszik, hidegvizes ronggyal törölgeti magát stb.
Olyan helyen nem dolgozok ahol megmondják mit vegyek fel.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!