Emo boy-ok mennyire bírjátok, ha egy emo lányon pl. AC/DC vagy hasonló bandás póló illetve pulcsi van?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 10:49
1/7 anonim válasza:
Az emok nem előítéletesek, emo létedre tudhatnád.
Mit szólna hozzá?Azt hallgatsz, amit akarsz, nem hiszem, hogy érdekelne bárkit is.Nem ezért fog szeretni vagy nem szeretni.
egy emo girl válasza^^
2/7 A kérdező kommentje:
Igaz.Köszi.
2015. aug. 27. 12:39
3/7 anonim válasza:
Ha hallgat AC/DC-t akkor elég fura egy emo szerintem. Ha meg nem hallgat csak ilyen pólót hord az elég ciki.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Én is hallgatok, emo létemre.
Már miért lenne fura??:D
5/7 anonim válasza:
Én imádom ^^
Ha látok egy ilyet egyedül, mondjuk.. utazni a villamoson, szokásom oda menni és megdicsérni hogy milyen jól néz ki az a ruha darab :)
Nekem is van pár bandás felsőm, fiúként.
19/emoboy
6/7 A kérdező kommentje:
Köki :)
2015. aug. 28. 16:55
7/7 anonim válasza:
Én is bírom az AC/DC-it... és nem értem mért lenne baj... különben is, ki mondja meg, h mit hordhatok6szerethetek??! xD
17/EmoBoy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!