Lányok/Nők! Főleg a telt,molett alakú hölgyeket kérdezném. Ti nyáron 37-40 fokba miért vagytok hosszú (főleg feszülős) farmerban és hogy bírjátok? :D És ahhoz minek vesztek fel olyan trikót/top-ot,amiből majdnem teljesen kilátszik a melletek?
Én azért vagyok gyakran hosszúnadrágban nyáron is, mert csúnya a lábam. De ilyen időben a farmert nem viselném el magamon, inkább lenge anyagokat preferálok a kánikulában.
Kulisszatitok: sok nő olyankor (is) visel hosszút, amikor már esedékes lenne a lábának a szőrtelenítése.
Mert a csombom összedörzsölődik,és olyan mint egy horzsolás ha nem veszek fel egy biciklis nadrágot a nyári ruhák alá.
A mell kinnléte meg arányaiban egy B kosaras mellen kifejezetten konzervatívan hatna, egy nagyot meg ígyis, úgyis szexualizálják. Nekem volt már, hogy egy laza egyenpólóban is felelősségre vontak már melóban, pedig az az uniformis volt, amit ők adtak.
Szóval ja, az embereknek a testtel van a baja, nem a ruhával, még akkor is, ha fejedre állsz.
Nem vagyok felelős más emberek gondolataiért, az az ő problémájuk. Az ilyen mentalitású állatias pasik egy csadorban lévő nőt is kacérnak éreznek, mert rávetitik a saját perverziójukat, aztán mindenki hibás csak ők nem.
Akik a szőrös láb miatt aggódnak, azok mit szólnak a fiúkák dzsungeleihez?
Nekik sem kéne ezt az igénytelenséget mutogatni.
Ha már attól férfias csak valaki mert szőr van rajta, akkor ott más egyéb gondok is vannak.
Igaz? Kedves 7-es.
6!
Tudod sok férfi lusta disznó arra hogy foglalkozzon a testével, és inkább megmagyarázzák hogy a szőr az férfias.
Én mindkettő változatot kipróbáltam, és a csupasz jött be.
Aki a szőrt preferálja, annak ajánlanám a próbát először, és majd utánna az ítélkezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!