Hol lehet kapni bélelt farmernadrágot?
Figyelt kérdés
Már két plázát is végigjártam, de mindenhol csak téli farmerkabátot vagy sima nyári farmernadrágot találtam. Téli nadrágot viszont sehol.2023. jan. 8. 21:59
1/10 anonim válasza:
Nagyobb kínai ruházati áruházakban. Például Ázsia center, Jázmin Divat...
2/10 A kérdező kommentje:
Az picit vicces hogy pont a legfelkapottabb helyeken nincs, kínaiban meg igen. :D
Köszi a segítséget!
2023. jan. 9. 00:08
3/10 anonim válasza:
Hát igen.. En is ott vettem. (mind a két helyen) decemberben. Nincs mit. 🙂
4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként itt nálunk a helyi kínaiban is van, csak nagyjából olyan mintha a plusz anyag ami benne van, előzőleg már hordva lett volna néhány szezonon keresztül. :D De télinek van árulva. Neked sikerült rendesen vastagabbat?
2023. jan. 9. 00:15
5/10 anonim válasza:
Az enyéim bundásak belül. Meleg mint a kályha. Úgy volt, hogy a munkahelyen csak max 18 fok lesz, azért vettem. De végül 22 fok lett... Néha még akkor is elkel.. Ülőmunka és a korábbi években mindig 23-25 fok volt az irodában.
6/10 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor a héten ellátogatok valamelyikbe, köszi mégegyszer.
2023. jan. 9. 00:32
7/10 anonim válasza:
Remélem kapsz. December közepén még sok volt nekik. Szívesen. 🙂
8/10 anonim válasza:
Sziasztok. Nagyon fázós vagyok én is. Ez a bélelt nadrág mennyire vastag? Nem láttam még ilyet. És tényleg meleg? Képet tudnátok feltölteni a nadrágról (illetve a béléséről)? De úgy is jó lenne, ha szavakkal megfogalmazzátok. Köszi!
9/10 A kérdező kommentje:
Ne menjen senki téli farmerért az Ázsia centerbe. Már amennyiben 120 kiló alatt van. Kapható de sajna csak igazi lepedő méretűek. A héten voltam és azt mondták lement a szezonja. Így januárban.
Hát majd megpróbálom jövőre. :D
2023. jan. 21. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!