Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni bélelt farmern...

Hol lehet kapni bélelt farmernadrágot?

Figyelt kérdés
Már két plázát is végigjártam, de mindenhol csak téli farmerkabátot vagy sima nyári farmernadrágot találtam. Téli nadrágot viszont sehol.

2023. jan. 8. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb kínai ruházati áruházakban. Például Ázsia center, Jázmin Divat...
2023. jan. 8. 22:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Az picit vicces hogy pont a legfelkapottabb helyeken nincs, kínaiban meg igen. :D

Köszi a segítséget!

2023. jan. 9. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát igen.. En is ott vettem. (mind a két helyen) decemberben. Nincs mit. 🙂
2023. jan. 9. 00:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként itt nálunk a helyi kínaiban is van, csak nagyjából olyan mintha a plusz anyag ami benne van, előzőleg már hordva lett volna néhány szezonon keresztül. :D De télinek van árulva. Neked sikerült rendesen vastagabbat?
2023. jan. 9. 00:15
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Az enyéim bundásak belül. Meleg mint a kályha. Úgy volt, hogy a munkahelyen csak max 18 fok lesz, azért vettem. De végül 22 fok lett... Néha még akkor is elkel.. Ülőmunka és a korábbi években mindig 23-25 fok volt az irodában.
2023. jan. 9. 00:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor a héten ellátogatok valamelyikbe, köszi mégegyszer.
2023. jan. 9. 00:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Remélem kapsz. December közepén még sok volt nekik. Szívesen. 🙂
2023. jan. 9. 00:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nagyon fázós vagyok én is. Ez a bélelt nadrág mennyire vastag? Nem láttam még ilyet. És tényleg meleg? Képet tudnátok feltölteni a nadrágról (illetve a béléséről)? De úgy is jó lenne, ha szavakkal megfogalmazzátok. Köszi!
2023. jan. 15. 02:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Ne menjen senki téli farmerért az Ázsia centerbe. Már amennyiben 120 kiló alatt van. Kapható de sajna csak igazi lepedő méretűek. A héten voltam és azt mondták lement a szezonja. Így januárban.

Hát majd megpróbálom jövőre. :D

2023. jan. 21. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi!
2023. jan. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!