Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a feher kabatot erdemes...

Ezt a feher kabatot erdemes megvennem ha almaim kabatja es szine, de felek hogy nem fogom tudni tisztan tartani?

Figyelt kérdés
Ugye ez egy bakat ami a koszos buszokon nagyon hamar koszolodna viszont ez eletem kabatja..nagyon szep. Tisztan tudnam tartani ebben a feher szinben?
tegnap 22:40
 1/9 A kérdező kommentje:
tegnap 22:41
 2/9 AkireM válasza:
65%

Szerintem vedd meg :) nyilván kényes, de gondolom annál jobban fogsz rá vigyázni :)

Elsősorban a kéz résznél fog koszolodninahogy fogod a kapaszkodókat a tömegközlekedéseken.

( leülni lehet nem mernék 😄 )

tegnap 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat ez az haha
tegnap 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ne vedd meg. Kb egy hónaoig fogod tudni hordani max
tegnap 23:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a baj ha ki is mosom par naponta mivel feher a szive nem fog ugynilyen szep feher lenni, meg mindennap azt nezegetnem hol lett rajta folt, feltudom e venni még masnap. Nagyon patika vagyok nem vennem fel tobbet ha lenne rajta barmilyen kis elszinezodes.

Még egy feher melegitofelsovel is sok a baj, es pl egy feher melegitofelsot sem vennek fel 2 napig mert biztos hogy nem olyan feher mar egy nap utan. AKkor egy kabat? Hm de sajnalom

tegnap 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vennék fehér ruhaneműt, pláne nem kabátot, én koszmágnes vagyok 🥺
tegnap 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem: bézs színű, csak a képen látszik fehérnek.
ma 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha ez lenne álmaim kabátja akkor megvenném.

De az is biztos, hogy nem hordanám mindennap és pláne nem buszozáshoz.

ma 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg! Az ilyen kabát olyannak való, aki max elmegy autóval a plázába és ott flangál benne, nem napi használatra, illetve tömegközlekedésre. A világos kabát rettentő igénytelen, ha piszkos.

Ráadásul ez elég gagyi, az első mosás után úgy fog kinézni, mint, amit a kutya szájából rántottak ki, az állandó tisztíttatás meg barom drága lesz...

ma 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!