Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudjam a férjemet...

Hogyan tudjam a férjemet rábeszélni, hogy a hidegben a nadrág alatt hordjon harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

Én a múltkor vettem neki egy 50 denes mikroszálas lábfej nélküli harisnyát.Nagyon meglepődött,de fölvette,és azt mondta nagyon jó,de túl nőiesnek tartja a harisnyát.Pedig azért vettem neki,mert a mackóalsót túl vastagnak találja,a pamutharisnyába meg beleizzad,és az nem vezeti el,és kint is dolgozik.Azt mondja,addig nincs gond,amíg nem látja senki mi van a nadrágja alatt,de mikor a munkahelyen kell öltöznie,akkor érezné magát kényelmetlenül.Attól tart,a fél munkahely rajta fog röhögni,amilyen lökött munkatársai vannak.De ha megyünk ketten máshová akkor minden szó nélkül felveszi.Köszönöm a válaszokat előre is.

28 éves nő.

2013. dec. 14. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én férjem hord harisnyát, ugyanúgy a két fiam is. Ez nálunk nem tabu.
2013. dec. 15. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
ff vagyok énis hordok,kb 20 an öltőznek mellettem a munkahelyemen, és még sosem nevettek ki,egy munkatársam a felesége nylonharisnyáját hordja!
2013. dec. 16. 06:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, kár erőltetni aki ennyire komolyan veszi még a lábfej nélkülit is :D
2014. okt. 3. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó! A világ tele van lökött, idióta emberekkel, ez tény! Én mindig hordtam harisnyát sulis koromban, most is felnőtt férfiként. De az a baj, hogy vannak olyan emberek akik csak azt nézik, mit lehet kiröhögni a másikon. Nekik férfin a.harisnya igazi csemege lenne.Voltak ilyen lökött osztálytársaim is, főleg tesiórán volt ez jellemző, amikor át kellett öltözni, és meglátták rajtam a harisnyát. Dühös lettem, mert nem hagyta az egyik abba a nevetést,úgy orrbavágtam, hogy át kellett vinni az orvoshoz.

Tehát, a kérdező szerint a.férjének kényelmes a.harisnya, csak nem akarja, hogy azok a hülye munkatarsai rajta röhögjenek. Meg lehet érteni, de azt is írta, hogy máshová szívesen felveszi a harisnyát. Én a hidegben, mert kint is dolgozom, viselek a munkásnadrág alatt pamutharisnyát, érdekes módon nem röhögtek még ki,de aki ezt tenné, azt biztosan lefejelném, mint a hableány a korallzátonyt.

2014. okt. 5. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a harisnyán nevetnek főleg, hanem mert olyan fázós, hogy harisnyát hord, de ezen is csak a kekeckedők foglalkoznak, aki normális az nem. Én gyerek koromba nem tudom adtak e rám, de ált.suliba nem hordtam,mert féltem, hogy anyám vagy a suliba észreveszik, egyébként vékonyka vagyok és fázós.

Közép sulis koromba már gyakran hordtam, rájöttem ez nem nagy dolog,de nem csak télen, inkább harisnyát húztam egyébként is, különböző vastagságúakat, harisnya mániás vagyok nem tagadom. Szóval nem érdekli a legtöbb embert, nadrág alatt úgy se látszik én pl annyira természetesen hordom a vékony nylon harisnyát is gyakran, hogy rövidnadrághoz is hordom egész évben, ennyire nem veszem komolyan a harisnyát.

2014. okt. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!