Hogyan tudjam a férjemet rábeszélni, hogy a hidegben a nadrág alatt hordjon harisnyanadrágot?
Én a múltkor vettem neki egy 50 denes mikroszálas lábfej nélküli harisnyát.Nagyon meglepődött,de fölvette,és azt mondta nagyon jó,de túl nőiesnek tartja a harisnyát.Pedig azért vettem neki,mert a mackóalsót túl vastagnak találja,a pamutharisnyába meg beleizzad,és az nem vezeti el,és kint is dolgozik.Azt mondja,addig nincs gond,amíg nem látja senki mi van a nadrágja alatt,de mikor a munkahelyen kell öltöznie,akkor érezné magát kényelmetlenül.Attól tart,a fél munkahely rajta fog röhögni,amilyen lökött munkatársai vannak.De ha megyünk ketten máshová akkor minden szó nélkül felveszi.Köszönöm a válaszokat előre is.
28 éves nő.
3- as! A ferfi harisnya az ferfi harisnya es nem jeger!
Mellesleg jegert a nagyapam hord!
A googleba kene talan beirni,hogy fiu harisnya es lass csodat a15-170denesig gyartanak 1994-ota nejlonharisnyat!
A kerdezonek meg annyit mondanek,hogy kerdezze meg a ferjet,hogy szerinte azok a nok akik ferfi ruhat hordanak azok mondtak mar maguknak,hogy de ferfias ruhaba vagyok!
Pelda:pucc ettermek pincercsajok,kaszino alkalmazottak mind a ketten ferfi nyakkendoben es ingben vannak!
Vagy eppen az esti hirado rendorszovivo csajok ferfi egyenruhaban rohogtetik magukat...
Vagy ne menjunk messzire,xfaktorba par adassal visszabb Krasznai enekelt egy szamot madonnatol cilinder,nadragtarto,ing,nyakkendo volt rajta! Szerintetek noies szereles volt?
Hogy ha o a tv-ben nem szegyelte magat a ferfjed a nadrag alatt hordott harisnyaba miert erzi magat kenyelmetlenul feszengve???
Most szerintetek egy ruhadarabot az anyaga alapjan hatarozzak meg,hogy noi vagy ferfi viselet?
Mert ha igen akkor azt kell mondjam,hogy ez csak erre a primitiv orszagra jellemzo mert kulfoldon ezzel mar nem foglalkoznak!
Egyebkent en csak 15den-es nejlont veszek fel,mert az pont jo a hoerzetemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!