Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell piszkálni azt a...

Miért kell piszkálni azt a fiatal srácot, aki szilveszterre az utcára harisnyanadrágot vett fel a nadrág alá, hogy ne fázzon?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 10:56
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Miért cikizik érte? Ez szerintem nem normális. :(
2013. jan. 1. 10:56
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

mert nyomorékok.

ilyen dolog miatt kiröhögni valakit elég csekély értelmi szintre vall.

2013. jan. 1. 10:58
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
nem is értem, honnan tudja valaki, mi van a nadrág alatt?? Hát piszkálnak, mert ők meg fáztak :)
2013. jan. 1. 11:07
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
No, hát ezután azokkal nem annyira kell tartani a kapcsolatot, akik ilyen miatt piszkálnak valakit.
2013. jan. 1. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyen lökött srácokkal ne foglalkozz!

Inkább lefagy a tökük, minthogy felöltöznének, aztán azért panaszkodnak mert nem szuperál a bráner.

2013. jan. 1. 11:30
 6/18 anonim ***** válasza:
fekete cicanadrágot vette fel a nadrág alá, senki sem látja 22/F
2013. jan. 1. 11:45
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
de minek ezt reklámozni? mármint, magától senki nem jönne rá, ha meg valaki nekiáll ezzel hencegni, azt én is kiröhögöm. nem azért, mert fölvette, hanem mert képes erről beszélni.
2013. jan. 1. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Én sem értem. Semmi nevetséges nincs ebben, azért találták ki a harisnyát, hogy melegítsen. Ennyi. :)
2013. jan. 1. 13:21
 9/18 anonim ***** válasza:
fekete cicanadrágot nők hordanak , nem férfiakra szabták , miért nem inkább jéger alsót hordasz?
2013. jan. 1. 16:56
 10/18 anonim ***** válasza:
A jägeralsó nagyon vicces. Olyan paraszt bácsis, öregapós. Én a harisnyanadrágra szavazok, van férfi változat is, amiben slicc is van!
2013. jan. 2. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!