Miért kell piszkálni azt a fiatal srácot, aki szilveszterre az utcára harisnyanadrágot vett fel a nadrág alá, hogy ne fázzon?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 10:56
1/18 A kérdező kommentje:
Miért cikizik érte? Ez szerintem nem normális. :(
2013. jan. 1. 10:56
2/18 anonim válasza:
mert nyomorékok.
ilyen dolog miatt kiröhögni valakit elég csekély értelmi szintre vall.
3/18 anonim válasza:
nem is értem, honnan tudja valaki, mi van a nadrág alatt?? Hát piszkálnak, mert ők meg fáztak :)
4/18 anonim válasza:
No, hát ezután azokkal nem annyira kell tartani a kapcsolatot, akik ilyen miatt piszkálnak valakit.
5/18 anonim válasza:
Az ilyen lökött srácokkal ne foglalkozz!
Inkább lefagy a tökük, minthogy felöltöznének, aztán azért panaszkodnak mert nem szuperál a bráner.
6/18 anonim válasza:
fekete cicanadrágot vette fel a nadrág alá, senki sem látja 22/F
7/18 anonim válasza:
de minek ezt reklámozni? mármint, magától senki nem jönne rá, ha meg valaki nekiáll ezzel hencegni, azt én is kiröhögöm. nem azért, mert fölvette, hanem mert képes erről beszélni.
8/18 anonim válasza:
Én sem értem. Semmi nevetséges nincs ebben, azért találták ki a harisnyát, hogy melegítsen. Ennyi. :)
9/18 anonim válasza:
fekete cicanadrágot nők hordanak , nem férfiakra szabták , miért nem inkább jéger alsót hordasz?
10/18 anonim válasza:
A jägeralsó nagyon vicces. Olyan paraszt bácsis, öregapós. Én a harisnyanadrágra szavazok, van férfi változat is, amiben slicc is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!