Miért kell piszkálni azt a fiatal srácot, aki szilveszterre az utcára harisnyanadrágot vett fel a nadrág alá, hogy ne fázzon?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 10:56
11/18 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek!A jégeralsó még apáink idejében volt divat,én sem hordom.Jobb a pamutharisnya.
12/18 anonim válasza:
Nem tudom miért, talán mert sok fiatalnak ez a dilije, hogy szereti a másikat piszkálni. Nem kell vele foglalkozni. Én pl jó időben térdnadrághoz is használok barna nejlonharisnyát, ami abszolút látszik, de nem érdekel más véleménye,aki nem buta, az ilyenen nem akad ki.
13/18 anonim válasza:
Én olyan slicceset még nem láttam. Tudnál linkelni valamit? Érdekelne a dolog.
Egyébként én azért nem mertem felvenni szilveszterre harisnyát, mert ha esetleg poharazunk, vagy csajjal leszek(sose lehet tudni szilveszterkor), kiderült volna, és talán cikiztek volna.
14/18 anonim válasza:
A csajok ebből a szempontból lazábbak!
Mostani barátnőm buliba vett fel harisnyanadrágot. Én vettem meg, 3 db egyben, 60 DEN-es. Simán megkérdezte, hogy én nem fogok fázni? Miért nem veszem fel az egyiket?
Felvettem, tényleg jobb volt!
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
én nylon harisnyát veszek fel a nadrág alá,a barátnőm adta oda elöször az övét,és tényleg tök jó. Nem szorit annyira,mint a pamut. Nőit veszek,mert sokkal olcsobb. Edzéskor öltözésnél elöször még engem is cikiztek tavaly,mondtam,fagyatok meg! idén már többeken láttam cicanadrágot,és nejlonharisnyát is... már nem cikiznek:) amugy tudják,van bnőm,és az a latexgatya,amit felveszünk a sort alá focihoz az edzésen,az sem férfiasabb,ha ez a baj,de melegít...
18/18 anonim válasza:
Ha drága, akkor vegyél nőit! Igaz, nincs rajta slicc, de másban nem különbözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!