Fekete felsőhöz milyen nadrág illik?
Figyelt kérdés
ilyen a felsőm: [link]
(szilveszteri buliba vettem)
fekete nadrággal nem szeretném felvenni
2012. dec. 28. 09:33
1/8 anonim válasza:
Fekete, vagy fehér, de farmerban a kék is jól megy hozzá:) gyakorlatilag a fehér az amihez a legtöbb dolog illik:) sztem:)
5/8 anonim válasza:
De hat ezek cicanacik nem illik össze olyan kene mint ami a felsős képenvan a csajnak
6/8 anonim válasza:
Ilyen nagy mintás felsőhöz CSAK egyszínű nadrág illik. Szilveszterre, ha elegánsabb akarsz lenni, akkor fekete, szürke nadrág. Hétköznapra, ahogyan előttem írták akár farmer is jó, de semmiképpen se vegyél fel hozzá mintás nadrágot!
7/8 anonim válasza:
Farmer vagy szürke nadrág, de ezek a csicsásak nem jók.
8/8 anonim válasza:
Nekem az első nadrág tetszik, amit belinkeltél. Illetve fekete nadrág, vagy farmer mehet hozzá mindenképp. Így ránézésre lehet megpróbálnám egy ilyen krém/világos barna színű testhez simuló nacival is. (fiú vagyok, szóval én nem próbálnám fel, de érted :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!