Hol lehet venni galaxisos gatyát?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok képen láttam olyan cicanadrágot, de nem tudom hol lehet kapni. Rendelni nem szeretnék. Nem tudtok olyan boltokat ahol vannak (Budapest 10.ker környéke lenne a legjobb)#galaxisos nadrág
2012. dec. 30. 23:46
1/5 anonim válasza:
A galaxys gatyak nagyon jol neznek ki, de sajnos magyarorszagon lehet lehet kapni, csak kulfoldon. Ebayen tudsz rendelni esetleg.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó, köszi :) Azért ha valaki mégis tud valami helyet, akkor írjatok, köszii:)))
2013. jan. 2. 13:40
3/5 anonim válasza:
Elméletileg a H&M-ben lehet kapni, én is szeretnék egyet, csak az a kár, hogy az én körzetemben nincsen H&M. :(
4/5 anonim válasza:
Az előző vagyok, így néz ki a gatya
5/5 anonim válasza:
VAN!:D A Newyourker-ben láttam a saját szemeimmel és nem valami olcsó..xdd Jobban jársz ha veszel egy sima fekete gatyát ruhafestéket szivacsot és megcsinálod...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!