Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen anyagú télikabátot és...

Milyen anyagú télikabátot és bélelt gatyát vegyek -10 fokra? És hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, olyan kéne amibe 1 óra után se kezdek el fázni, és szélálló is legyen.

Most van egy pufikabátom és egy vékony de bélelt gatyám, de ez nem sokat ér már 0 fokon is fáztam benne...

2012. dec. 4. 14:07
 1/5 anonim válasza:

fel lehet venni tobb nadragot egymas fole.

es ket kabatot is.the sartorialist oldalon lathatsz ra divatos peldakat,akar meg meno is lehetsz igy.

pl. farmerdzseki es afele bezs,hosszu szovetkabat.satobbi.

2012. dec. 5. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

én is ilyet keresek, sajnos elég drágák, 60-80k egy jó parka. ezek szélálló, pehellyel vagy primalofttal bélelt kabátok. olcsóbban nem találtam sehol, pedig nem kéne north face vagy helly hansen feltétlenül.

én egy ilyennek örülnék, de ennyiért inkább nem:

[link]

olcsóért meg ilyen van, de ennek a bélése szerintem kevés:

[link]

2012. dec. 5. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de tudok ajánlani addig egy megoldást, míg nem veszel új cuccokat. Én 3-4 réteg harisnyát és zoknit veszek fel egymásra és nem fázom, szélálló is :) (az egyik cucc thermoharisnya) Nyugi, neked sem ciki, srácként te is fázol, amúgy sem látja senki, mi van a nadrág alatt ;)

20/L :D

2012. dec. 5. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ja, egyébként a cipő is nagyon sokat számít, mert legtöbben alulról fázunk. Plusz ajánlok felülre egy vastagabb kötött sálat.
2012. dec. 5. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Már találtam 2 cuccot, a nevük rbbob bound fekete dzseki és 2 ugyanilyen bélelt-nadrág, igaz mindegyik 10000 ft/db de nagyon jónak tünnek így ezeket rendeltem.

2012. dec. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!