Akik a cicanadrágra azt mondják, hogy mivel a nevében is benne van, hogy nadrág és ezáltal akként is hordható, azok hogy hordják az alsónadrágot?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 22:33
2/10 A kérdező kommentje:
Viszont egy férfi igen. Akkor nekik sem kell felé venni semmit?
2012. dec. 28. 22:44
3/10 anonim válasza:
Van férfi cicanadrág? Hová fajult a világ.
4/10 anonim válasza:
Én szeretek alsónadrágban sütkérezni
5/10 ívy1 válasza:
Furcsa kérdés. Viszont ha jól tudom van férfi cicanadrág,sőt eredetileg a harisnyával együtt férfi viselet volt.
6/10 anonim válasza:
Utolsonak! Akkor nem furcsa,hogy ferfi ruhaba jarnak a nok?
7/10 ívy1 válasza:
Igazából már nincs férfi ruha,minden férfi ruhából van női változat.A női egyenjogúság növekedésével arányban eltüntek az öltözködési különbségek. Valamikor bün volt nőnek nadrágot hordania.
8/10 anonim válasza:
Tehat akkor en is felvehetek harisnyat, szuk farmert mert egyenjogusag van! Nincs olyan,hogy ez noi ruha?
10/10 anonim válasza:
Utolsotol kerdeznem,hogy este a hiradoban,a rendorszovivo nok is buzak? Mivel ferfi nyakkendo,ing, egyenruhaban allnak ki bolondot csinalva magukbol? Ez csak nekem tunt fel? A pincernokre ugyan ez vonatkozik! Egy no felvehet ff ruhat,de visszafele nem igaz? Pont a nok vivtak ki az egyenjogusagot,akkor oda- vissza lenne igazsagos! Tan tevedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!