Szerintetek baj ha így cserélgetem és keverem a stílusokat?
Figyelt kérdés
Intenzív kolorádó vörösre festett hajam van, enyhén hullámos, néha vasalom néha göndörítem. Szeretem festegetni magam, főleg a szemfestésre adok. öltözködésben viszont szeretem a hiphop stílust, lazább nadrágokban, de nőiesebb pólókban járok, néha viszont szűk szoknya és igy totál elegánsan, kedvemtől függ. Nagy baj szerintetek ez a váltogatás, kevergetés?2012. dec. 23. 20:13
4/6 anonim válasza:
figyi ezt hiába kérdezted mert ez te vagy ez a te stílusod és egyáltalán nem baj sőt szép is lehet :))
6/6 Angela...Angiie válasza:
ez a te stílusod! sokféle cuccokat szeretsz és ez tök jó mert nem egyhangú ruháid vannak. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!