Milyen harisnyanadrágot szoktatok nadrág alá felvenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 15:56
1/11 AĐA válasza:
én egy sima fekete legging-et :)
nem látszik,nem is érzem,mert olyan testhezálló :):)
14/L
6/11 anonim válasza:
Semmilyet, mert jól bepállik alatta abőr, barátnőm egy egész teles nadrág-harisnya kombináció után a nőgyógyászaton kötött ki mert a lába köze is bepállott és valami méregdrága gyógyszert mege yg kenőcsöt kapott, szóval nem éri meg. Aki fázik, vegyen orkán gatyát!
7/11 anonim válasza:
Hát, utolsó, én mióta az eszemet tudom télen mindig volt rajtam a nadrág alatt harosnya és soha semmi bajom nem lett tőle, de gondolom, ezzel nem csak én vagyok így. Szóval, kérdező, ez nagyon ritka, nyugodtan hordjál csak harisnyát, inkább azzal, mint nélküle.
8/11 anonim válasza:
Ne vegyél alá harisnyát, vannak ilyen bélelt gatyák, hord inkább olyat. Ha meg szűk gyatya alá bepréseled a harisnyát, akkor még a combod is vastagabbnak fog kinézni.
9/11 anonim válasza:
Nem. soha mert mindig viszket a lábam a harisnyától.
10/11 anonim válasza:
Én pici gyerek korom óta hordok télen harisnyát/cicanadrágot a sima nadrág alatt, sőt idén már volt, hogy kettőt is a farmer alá vettem. 1mm-el vastagabb a lábam, és akkor mi van? Inkább, minthogy jól kifázzon a vesém, méhem, petefészkem, vagy akármim.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!