Mit mond az etikett? Szabad harisnyanadrágot felvenni nadrág alá?
Azért a nadrágkosztümökben van olyan, amelyik vékonyabb
és ha az alá fekete harisnyát veszel fel, az átlátszik.
Inkább bézs vagy krémszínűt vegyél fel, az nem fog
látszódni, az öcsém is hostesskedik, ő olyat használ.
"Protokollárisan lányoknak és fiúknak is nejlonharisnya és nem pedig az óvodás pamut az elfogadott."
Jajjj, úgy "bírom" az ilyen idiótákat...banyek...
Ha valaki fázik akkor nyugodtan vegyen fel akár PAMUT harisnyát is! A lényeg az hogy akkor olyan nadrágot válassz amin nem látszik át a színe, illetve ami egy kicsivel bővebb. Tehát feketéhez fekete, fehér nacihoz fehér, vagy ami mindig jó az a - és amit már írtak előttem is: testszínű- És ennyi!
És még valami: én ilyen esetekben magasról pottyantok arra, hogy mit mond ki az etikett és mit nem. Lesz@rom. HA fázom, akkor felöltözöm (ugye kedves válaszoló, mert ezt már óvodában is megtanultuk) mert én nem akarok vesemedence és kismedencés gyulladást és/vagy hurutot kapni!
A másik: a nejlonharisnya egy: semmit sem ér annak aki fázik. aki úgy fázik hogy még beszélni sem tud annak aztán adhatsz nejlonharisnyát, azzal biztosan megfojt. Kettő: a nejlonharisnya sem egészséges, mivel nem szívja fel a nedvességet, tehát akkor inkább a pamut a nyerő!
Ja és kedves válaszadó! Tanácsolnám, hogy "Protokollárisan" önkénteskedj egy bevásárlóközpont raktárában, ahol kint is kell dolgoznod (-10C-ban) tegyük fel napi 8 órából 6 órát... Majd térj vissza ide és írj egy "Protokolláris" élménybeszámolót ezzel kapcsolatosan...
ma 16:16
Igen az öcsém hord harisnyát, ez a hostess diákmelóban előírás.
Nahát, soha nem hallottam még ilyenről, furán nézhet ki...
Nem bántásból, de mért nem jó nekik a nadrág?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!