Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek arról, ha egy fiú ilyen hidegben harisnyanadrágot vesz fel a nadrág alá?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 20:22
1/17 anonim válasza:
vegyél jégeralsót, az nem olyan gáz. Ráadásul van rajta lik a pisilődnek :)
2/17 VCFGDCH válasza:
hát a harisnya nem fog melegen tartani csöppetsem.
4/17 anonim válasza:
Már vannak kimondottan férfiaknak készített harisnyanadrágok is, sliccel az elején. Miért lenne ciki, ha fázol?
6/17 biohazardxxx válasza:
Szerintem ő is jáger alsóra gondolt... Amugy én még az oviba hordtam harisnyát... De akkor kemény telek voltak. :)
23F
7/17 kovpet válasza:
OK, jégeralsó, de...
Itt offtopic, de azért a tudomány már nem itt tart. :)
Alsó rétegnek nem igen jó pamutot felvenni, mert ha vizet kap (izzadság ugye), akkor nehezen szárad meg.
Vannak műszálas aláöltözetek, amik tényleg nagyon jók.
9/17 kovpet válasza:
Aki felszáll egy buszra. Vagy beül egy kocsiba. Vagy akármi.
10/17 anonim válasza:
Aki mozog, pl. biciklizik. Én ilyen hidegben fel nem ülnék 1 szál nadrágban bringára. Igazából már sétálgatni sem az igazi, ha mínusz 10 fokok vannak odakint. 2 réteges melegítőalsó a minimum, de akkor már inkább az aláöltözet, amit kovpet említett. Arra akármilyen nadrágot felvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!