Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a véleményetek arról, ha egy fiú ilyen hidegben harisnyanadrágot vesz fel a nadrág alá?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 20:22
1 2
 11/17 kovpet ***** válasza:
Direkt nem sportos példát mondtam, mert arra csakis ilyet érdemes. De a mindennapokban is inkább.
2011. jan. 1. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát, a magyar télben, ilyen -5 - -10 °C körül szerintem még nincs rá nagyon szükség. Láttam videót, ahol szibériai városokban -50 °C-ban járkálnak vígan az utcán az emberek, ott már elképzelhetőnek tartom, hogy van rajtuk mondjuk három réteg alul is, de idehaza szerintem egy vastagabb nadrág még bőven elég. Én legalábbis nem fázom benne egyáltalán.

25/F

2011. jan. 1. 22:57
 13/17 kovpet ***** válasza:
Onnan indultunk, hogy kell a srácnak valami. Jelenleg harisnyagatya (vagy jégeralsó). Akkor már inkább ez :)
2011. jan. 1. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki képes hidegben izzadni annak tényleg nincsen élménye arról amikor valaki nagyon fázik.
2011. jan. 2. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felvehetik, egy csöppet sem zavar.
2011. jan. 10. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként ha valaki meglátja akkor nagyon gáz.
2011. jan. 10. 19:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hordok, és még nem kaptam negatív beszólást.

Pedig volt, hogy lány elött vettem fel, sőt, egy lány javasolta, hogy miért nem próbálom ki?

2011. jan. 30. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!