Fiúknak ciki a nadrág alatt testszínű harisnyanadrágot viselni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:48
1/19 anonim válasza:
hát szerintem eléggé.
de ha azért hordod mert fázol és nem látszik akkor úgy is mindegy.
2/19 bánomisén válasza:
Öregapáink jégeralsót hordtak télen a nadrág alatt, ha fáztak, úgyhogy nem. Fiúk is lehetnek fázósak. Ha nem vetkőzöl le, úgysem látja senki.
4/19 anonim válasza:
Én bizony fázós napokon viselni szoktam,ha ciki,ha nem.
5/19 anonim válasza:
Kissé b*zis, a jégeralsó viszont elmegy.
6/19 anonim válasza:
én lexarom a divatot az egészségem fontosabb. ha fázok felöltözök. én vastag fekete harisnyát veszek a nadrág alá. igaz lány vagyok, de a fiúknak sem tiltotta meg senki, hogy rétegesen öltözködjenek.
7/19 anonim válasza:
Testszínü harisnya elég langyi az fix, de egy jägeralsó sima ügy.
8/19 anonim válasza:
Semmi értelme, vékony, mint a pék töke.
Ha fázol, akkor vastagabb harisnyát hordj, vagy jégert, ha meg csak fétisből van rajtad, akkor ciki...
9/19 anonim válasza:
egyáltalán nem sőt
állítólag a színészeknek kötelező hordaniuk nehogy megbetegedjenek a következő előadásra
10/19 anonim válasza:
Én is szívesen viselném nadrág alatt csak annyi problémám van hogy feláll a f*rkam a harisnyától vagyis inkább az anyagától :$$ :DD
Ezért nem viselek sajnos inkább vastagabb farmert veszek fel ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!