Baj, hogy így öltözködök?
14 éves lány vagyok, bár ez rajtam egyáltalán nem látszik. Általában úgy öltözök, mint egy fiú, deszkás cipő, lógó nadrág, (de azért a fenekem nincs kint) feltűrt ujjú kapucnis pulóver. Ha mégis lánynak öltözök, esküvőn, vagy ünnepélyen, (szoknya, harisnya, blúz) akkor is elég kényelmetlenül érzem magam. Baj ez? Sminkelni sem szoktam, a körmöm se festem.
Attól még nem vagyok homo, a fiúkat szeretem. (Bár ez az ízlésem is más, mint a többi, de ez nem tartozik ide)
Konkrétan az ellenkezője vagyok annak, ami egy lánytól tellene.
leborulok előtted, annyira ismered a férfiakat:)) (mondjuk inkább csak nevetek) de hát mindegy, ilyen emberek is vannak mint te, még a végén unalmas lenne az élet, ha mindenkinek normális stílusa lenne.
a beszédstílusodból lehet az öltözködési stílusodra (márminthogy parasztos) is következtetni vagy a kettő teljesen független egymástól? :D
kérdező, ismét, hatványozottan láthatod, hogy hiába próbál valaki nőnek öltözni, ha a megnyilvánulásai kocsmába vagy ode se valók, azt akkor se fogja nőnek nézni és nőként kezelni senki, ha mindennap igazgyöngyök lógnak a nyakában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!