Baj, hogy így öltözködök?
14 éves lány vagyok, bár ez rajtam egyáltalán nem látszik. Általában úgy öltözök, mint egy fiú, deszkás cipő, lógó nadrág, (de azért a fenekem nincs kint) feltűrt ujjú kapucnis pulóver. Ha mégis lánynak öltözök, esküvőn, vagy ünnepélyen, (szoknya, harisnya, blúz) akkor is elég kényelmetlenül érzem magam. Baj ez? Sminkelni sem szoktam, a körmöm se festem.
Attól még nem vagyok homo, a fiúkat szeretem. (Bár ez az ízlésem is más, mint a többi, de ez nem tartozik ide)
Konkrétan az ellenkezője vagyok annak, ami egy lánytól tellene.
én 34 vagyok és kb. így öltözködöm, csak a nadrág nem lóg. meg sminkelek is, de öltözködésben nincs bennem semmi nőies.
szóval nem biztos, hogy "kinövöd", de azzal sem lesz semmi baj. :)
a lényeg hogy érezd jól magad
semmit sem kell kinőni,én is mindig megkaptam hogy kinövöm amit szeretek,de nem így lett
nem kell tömegcuccokban járnod,mások véleményére meg nagy ívben sz*rni kell
ameddig te nem szólsz bele mások öltözködésébe nekik sincs joguk magyarázni és inkább a te változatod mint azoké akiken 5tonna smink van,a bőrük a szép barna helyett inkább már narancssárga és kényszert éreznek arra hogy kint legyen a mellük
11-es vagyok.
14. hát ezen jót nevettem, "igénytelen pasik", meg "milyen életed lesz". aranyos vagy, de gondolom max. 18-20 lehetsz vagy 14 mint a kérdező.
Kedves 15-ös:
Nem tudom, hogy mi volt vicces, de örülök, hogy jól szórakoztál. Ahogy olvasom, Te bele tudod élni magad a kérdező helyébe, hisz Te 34 évesen egy igazi igénytelen trampli vagy. És igen, minden férfi is az, akinek az ilyen antinők tetszenek. Én már az első randiról hazazavartalak volna. A magad fajtán szoktunk jókat röhögni a párommal. Ja, és 36 vagyok.
Egyetertek a 18-as hozzaszoloval!
En is hasonlokeppen latom a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!