LiNorina kérdése:
Tényleg annyira gáz a duci lányokon a cicanaci?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok vékony, viszont kövér sem, a duci kategóriában vagyok. Szoktam hordani cicanacit, feketét, és a vastagabb fajtát. Olvasgattam itt a véleményeket, és sokan leszólják. Sima pólókkal szoktam hordani, és szerintem nem áll rosszabbul, mint egy farmer...2013. nov. 1. 19:03
11/29 anonim válasza:
Ha rövid felsővel hordják, akkor vékony lányokon is gáz, ducikon duplán.
12/29 anonim válasza:
Duci lányokon? IGEN.
Hány, de hány olyan csajt látok napi rendszerességgel, akinek olyan a segge, mint a karfiol, annyira durván narancsbőrös. Akkor vannak, akik nem narancsbőrösek, csak hullámzik a testük, ahogy lépnek egyet.
A "duciknak" nem való a cicanadrág, csak még jobban kiemeli, mennyire dagadtak. PONT. Nincs DE meg HA. Egy jó farmer vagy szoknya (na nem mini!) viszont csodákat tud tenni.
Ha Te nem vagy kövér, akkor duci sem lehetsz (duci már kövér..). Ha formás és feszes vagy, akkor megfelelően hordva jól nézhet ki rajtad.
Ellenpélda:
Láttam egy vékony csajt, bomba alakja volt, de a cicanadrág úgy átlátszott, mint egy sima harisnya. Pólóhoz vette fel, úgyhogy kilátszott mindene, még a bugyi mintája is.
13/29 anonim válasza:
szeirntem nem, ha nem rövid pólóval veszed fel és nem nagyon vékony az anyaga , szerintem teljesen rendben van. szerintem az nem igaz hogy kövér embereken nem állhat jól.. én nem vagyok sovány, viszont viszonylag magas (172 cm) és szerintem ha felveszek egy hosszú felsőt, nem néz ki rosszul.
14/29 anonim válasza:
Na azért az nagyon nem mindegy, hogy neked mi a duci. Mert nagyon sok lány ducinak mondja magát, holott groteszk módon elhízottak és több a narancsbőr rajtuk, mint a sima felület, és csak úgy reng a hájuk járás közben. Van egy másik típus, akiken 5-10 kiló felesleg van csak, de marhára plöttyedtek, és ugyanolyan formátlanok és rezgősek, mint a kövérek. Na, nekik sem áll jól a cicanadrág. Viszont van nekem egy barátnőm, aki közel sem vékony, ha jól emlékszem most 80 kiló körül van (168 centihez), az elmúlt időszakban közel 20 kilót fogyott, sokat edz, táncol, stb... és most elért egy olyan állapotot, hogy nem kis darab, viszont eszméletlenül feszes lett és formás... jó cicik, kerek fenék, izmos combok... neki például baromi jól áll a cicanadrág, és vékonyabbnak is látszik abban, mint rendes gatyában, meg szépen kirajzolódnak a formái... persze csak hosszított felsővel hordja, mert röviddel nagyon hülyén nézne ki, habár ilyet még csak vékony lányokon láttam, és szörnyen idétlenül és ízléstelenül néz ki... Na de a lényeg: Nem azzal kell foglalkozni, hogy itt kinek mi a véleménye a cicanaciról meg a duci lányokról, egyrészt mert nem láttak még téged, másrészt meg mert általában idióták osztogatják itt a rosszindulatú válaszokat unalmukban. Szépen nézd meg magad a tükörben, ha tetszik, akkor jó, kérdezd meg a barátnőidet, anyukádat, hogy jól áll-e, és rögtön kiderül, hogy neked jó-e. Ne feledd, Te csak Te vagy, nem pedig a "duci lányok".
15/29 anonim válasza:
Ja, és hogy mondjak egy ellenpéldát is: Van olyan ismerősöm, akinek kifejezetten anorex a testalkata, 176 centi, 40 kiló vasággyal... az összes csontja kilátszik, be van horpadva az arca, se melle, se feneke, a térde már úgy kiáll, hogy fegyvernek minősül... pedig nem beteg, nem éhezik, csak neki ez így jó. Mindenesetre szokott cicanadrágot hordani és a látvány nem kicsit hányingerkeltő. De az ő dolga...
16/29 anonim válasza:
Szerintem a cicanadrág a normál testalkatú lányoknak áll jól. A túl vékonyaknak nem, viszont a duciknak meg pláne előnytelen.
17/29 anonim válasza:
Az ágyamban jól mutatnál benne.
18/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat:) 161 cm-hez 67 kg. vagyok, de sportolok. Szerintem ez nem szamit "lottyedt dagadtnak". De nem vekony, Szoval ezrrt
2013. nov. 2. 08:49
19/29 A kérdező kommentje:
*ezert tettem fel a kerdest.
2013. nov. 2. 08:50
20/29 pinkpancser válasza:
Ha jó popsi van benne akkor jól áll... a nézőknek is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!