Nagyon ronda kövér lányokon az ilyen pufi télikabát?
Figyelt kérdés
alacsony is vagyok, meg kövér. Anyukám ragaszkodott hozzá, a butikban még tetszett is magamon, jól állt, viszont itthon nagyon rémes, kb 50 kg-val többnek nézek ki. Cserélni nem lehet és drága is volt. Hordanak ilyet kövérek?
2013. okt. 19. 21:56
1/18 anonim válasza:
Hát.. Elég rossz választás volt. Ilyet nem hordanak kövér lányok.
3/18 anonim válasza:
Én láttam ilyet 1 duci csajon,és borzalmasan nézett ki!persze az jobb lenne,ha küldenél magadról képet,mert lehet csak te tartod magad ducinak
5/18 anonim válasza:
Azon a képen amin te vagy, szerintem nem gáz. :)
6/18 A kérdező kommentje:
tényleg? Akkor majd felvehetem?
2013. okt. 20. 15:01
7/18 anonim válasza:
hordd nyugodtan és nem vagy nagyon kövér. elbírnál egy kis mozgást de egyáltalán nem tűnik vészesnek.
10/18 anonim válasza:
hát én a helyedben olyan kabátot vennék ami kiemeli az alakomat (mert jó alakod van az nem vitás) valami elegáns kabát jobb lenne, bár... őszintén megmondva maga a kabát is borzalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!