Mitől olyan pufi az arcom? Hogy tudnék ˝lefogyni˝ az arcomból? Nem vagyok kövér!
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és nagyon zavar, hogy elég gömbölyű a fejem! Amikor mosolygok, akkor is tisztára hülyén néz ki, mert kicsit meg is ráncolódik a bőr. Mit tegyek, hogy ˝lefogyhassak˝ az arcomból? Segítsetek!2009. jún. 21. 17:14
1/9 anonim válasza:
Az en arcom is ilyen.Regebben engem is zavart,probaltam valtoztatni rajta,dehat nem lehet.Esetleg ugy sminkelni,hogy optikailag vekonyitsa az arcod,vagy olyan frizurat valasztani,amitol az arcod hosszukasabbnak tunik.Amugy ha megnyugtat nagyon sok fiu szereti a kerek pofiju lanyokat(tapasztalat):) 17/l
2/9 anonim válasza:
Hosszú, egyenes, legalább vállig érő hajat javaslok neked. Plussz a sminkeléssel is tudsz csalni.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi:)..az nagyon béna, ha frufrum van? mégjobban gömbölyít? amúgy meg most növesztem a frufrum, mert már nem annyira szeretem..szerintetek legyen vagy nem ajánlott pufi archoz?
2009. jún. 21. 20:04
4/9 anonim válasza:
növezd le a frufrut ,kerek archoz hosszú egyenes haj áll jól tényleg az nyújtja az arcot.Legalábbis olyan hatást kelt
5/9 A kérdező kommentje:
oké:)..én is így akartam, hogy lenövesztem, csak megerősítést vártam. köszi:)
2009. jún. 21. 21:23
6/9 anonim válasza:
nem baj a frufru sőőt csak nem ez az egyenesre vágott fazon. a féloldalas frufru csodákra képes. főleg ha tépett.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
köszi..igazából én is olyat szeretnék, hogy féloldalas frufru, ami kicsit hosszabb és tépett. mert nekem most féloldalas van, csak az még nem jó a pufi arcomhoz, mert még nem elég hosszú, azért növesztem.
köszi a válaszokat:)
2009. jún. 23. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!