Tényleg annyira gáz a duci lányokon a cicanaci?
Szerintem ha vastagabb, akkor nem gáz.
Vannak ezek a nagyon vékony kb. harisnya vastagságú cicanacik, ahol minden kilátszik, azok eléggé gázok, mert pl. átlátszódhat a narancsbőr, de ezek mindenkinek gázak, nem csak a kövéreken.
És vannak pl. Bershkában is kapható leggingsek amik vastagabbak, azokat szerintem nyugodtan hordhatod rövidebb pólóval is.
Szerintem rövid pólóval is jó, ha bátran hordod. Nekem inkább akkor nem tetszik, ha nagyon feszes a felsőrész. Én is inkább a fenekem feléig minimum érő, laza pólókkal szoktam hordani, én se vagyok vékony.
"Összeér a combom" -ezt felejtsd el! Az, hogy valakinek összeér-e a combja, vagy nem, puszta genetika. A csípő és a combcsontok elhelyezkedése. Van, akinek 10 kiló plusszal is simán átlátni a combjai között, de van, akinek egy teljesen "normális" súlynál se érnek össze. Ne az alapján döntsd el, hogy milyen a testsúlyod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!