Az ülepes nadrág hogyan mutat a duci lányokon? Fel merjék venni? (ez csak általános kérdés, nem kell személyesíteni. )
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 20:58
2/15 anonim válasza:
Egyéni vélemény, de szerintem az ülepes nadrág nem mutat jól senkin! Valaki megmagyarázhatná, mit tart benne szépnek.
3/15 anonim válasza:
Szerintem senki ne merje, mert olyan, mintha telef*sták volna. Teltebb lányokon (én is az vagyok) pedig kifejezetten botrányos.
4/15 anonim válasza:
nekem sem tetszik.. és szerintem sem áll jól senkin..
persze ha valakinek tetszik, vegye fel nyugodtan, ha vékony, ha duci
5/15 anonim válasza:
Én ilyen ülepes nacikat max. itthon hordok. Fel nem venném az utcára.
6/15 anonim válasza:
Még vékonyon is hülyén mutat, inkább ne.
7/15 anonim válasza:
szerintem ducik is felvehetik . itt egy kép : [link] rajta is jól áll :)
8/15 anonim válasza:
akit az utolsó linkelt, tök csini, ha ilyen vagy, mint a csaj a képen, nyugodt szívvel vedd fel :)
9/15 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy elölről ilyen, de hátulról XD Akinek az ilyen nadrágok tetszenek tényleg ízlésficamos. Még a vékony lányokon is olyan, mintha telerottyantották volna, hát még a ducibbakon... neee :S
10/15 anonim válasza:
Érdekes, h a nőknél ez gáz, de mondjuk a 90es években, mikor az összes srác leutánozta a rappereket az nem volt az?! A térdig letolt gatya, hogy nézett ki hátulról? Bár nekem inkább ez, mint a skinny szar amit még a kövér srácokon is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!