Az ülepes nadrág hogyan mutat a duci lányokon? Fel merjék venni? (ez csak általános kérdés, nem kell személyesíteni. )
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 20:58
11/15 anonim válasza:
Akinek volt ízlése, már akkor is gáznak tartotta :P a skinny jeans meg szintén gusztustalan, de az más kérdés :)
12/15 anonim válasza:
Akinek van ízlése? Ugyanmár.. az az ízlés, hogy ugyanúgy nézel ki, mint a többi? Hogy nadrág-magassarkú-felső? Ez? Hatalmas táska vagy mi? Had öltözködjön már mindenki úgy ahogy akar, 600féle stílus létezik
13/15 anonim válasza:
Az ülepes nadrág senkinek sem áll jól. A karcsú lányoknak elveszik benne az alakjuk, a duci lányokat meg kövéríti.
14/15 anonim válasza:
ezt most benézted, mert én nagyon nem öltözködöm a divat szerint, sőt extrémen, csak egész más irányban... az ízlés egyedi, de van ami minden ízlés határát túllépi...ez a gatya azok közé tartozik számomra :)max ilyen rapper, hip-hop, mittudoménymilyen zene kedvelőkön oks, nekik is a stílusirányzat miatt. Átlagos emberen, norm ruhák mellé nagyon gagyi.
15/15 anonim válasza:
Ha alacsony vagy és úgy duci akkor nagyon előnytelen.
Néha jókat kacarászok magamban a 160 centis kis törpilla magasságú csajokon 15 plusz kilóval viselik a lógó seggű nacit, amiben mint valami gnóm úgy néznek ki.
Nekem is volt ilyen nadrágom (mint a belinkelt képen csak az enyém nem volt ilyen foltos) de pár használat után eladtam. Pedig magas vagyok, nem vagyok épp dagadt sem, de nagyon gáz az ilyen nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!