Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ülepes nadrág hogyan mutat...

Az ülepes nadrág hogyan mutat a duci lányokon? Fel merjék venni? (ez csak általános kérdés, nem kell személyesíteni. )

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akinek volt ízlése, már akkor is gáznak tartotta :P a skinny jeans meg szintén gusztustalan, de az más kérdés :)
2010. aug. 16. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Akinek van ízlése? Ugyanmár.. az az ízlés, hogy ugyanúgy nézel ki, mint a többi? Hogy nadrág-magassarkú-felső? Ez? Hatalmas táska vagy mi? Had öltözködjön már mindenki úgy ahogy akar, 600féle stílus létezik
2010. aug. 16. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Az ülepes nadrág senkinek sem áll jól. A karcsú lányoknak elveszik benne az alakjuk, a duci lányokat meg kövéríti.
2010. aug. 16. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
ezt most benézted, mert én nagyon nem öltözködöm a divat szerint, sőt extrémen, csak egész más irányban... az ízlés egyedi, de van ami minden ízlés határát túllépi...ez a gatya azok közé tartozik számomra :)max ilyen rapper, hip-hop, mittudoménymilyen zene kedvelőkön oks, nekik is a stílusirányzat miatt. Átlagos emberen, norm ruhák mellé nagyon gagyi.
2010. aug. 16. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha alacsony vagy és úgy duci akkor nagyon előnytelen.

Néha jókat kacarászok magamban a 160 centis kis törpilla magasságú csajokon 15 plusz kilóval viselik a lógó seggű nacit, amiben mint valami gnóm úgy néznek ki.

Nekem is volt ilyen nadrágom (mint a belinkelt képen csak az enyém nem volt ilyen foltos) de pár használat után eladtam. Pedig magas vagyok, nem vagyok épp dagadt sem, de nagyon gáz az ilyen nadrág.

2010. aug. 17. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!