Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek divatos?

Hogyan legyek divatos?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nem vagyunk valami hűű de gazdagok, de azért szegények se!! A pólóim meg a pulcsijaim általában az Auchan-os Familyából vagy a Maglódi piacról vannak :(:( De nem néznek ki ócskán, csak engem az zavar, hogy a körülöttem lévők(14 éves vagyok) mind ilyen Converse meg DC-s márkájú ruhákban vannak. Jó tudom, hogy hülyén hangzik, de engem ez elbizonytalanít. Mondtam a szüleimnek, hogy én is szeretnék pl. szülinapomra egy Convere cipőt, bele is adnék pár ezret, de azt mondták hogy inkább vegyünk élelmiszert, mint legyen egy két hónapig tartó cipőm... Most is a piacról kaptam egy pólót!!!!!! Hogy legyeg trendi? Olyan "semmmiségnek" érzem magam(tudom a márka nem számít, csak önmagadat add, de az osztálytársaim mindig megszólnak, hogy "most melyik turiból vannak a cuccaid?")

Bocsi ha hosszúra sikeredett, légyszives segítsetek!!!!

Köszönöm, Bogi14

2009. nov. 14. 20:19
1 2 3 4
 31/31 CsehAdrienn12345 válasza:
Mi sem vagyunk valami gazdagok...mi is a turiban néha veszünk valamit,egyszer olyan márkás cipőt találtam ott (500-ft-ért) ami 2 évig kitartott. :) nagyon jó cuccokat is ki lehet ám fogni ;)
2014. febr. 3. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!