Az van, hogy nem vagyunk valami hűű de gazdagok, de azért szegények se!! A pólóim meg a pulcsijaim általában az Auchan-os Familyából vagy a Maglódi piacról vannak :(:( De nem néznek ki ócskán, csak engem az zavar, hogy a körülöttem lévők(14 éves vagyok) mind ilyen Converse meg DC-s márkájú ruhákban vannak. Jó tudom, hogy hülyén hangzik, de engem ez elbizonytalanít. Mondtam a szüleimnek, hogy én is szeretnék pl. szülinapomra egy Convere cipőt, bele is adnék pár ezret, de azt mondták hogy inkább vegyünk élelmiszert, mint legyen egy két hónapig tartó cipőm... Most is a piacról kaptam egy pólót!!!!!! Hogy legyeg trendi? Olyan "semmmiségnek" érzem magam(tudom a márka nem számít, csak önmagadat add, de az osztálytársaim mindig megszólnak, hogy "most melyik turiból vannak a cuccaid?")
Bocsi ha hosszúra sikeredett, légyszives segítsetek!!!!
Ma megvettem a világ legklasszabb blúzát a turiban 2000 Ft-ért! És rajta volt a cimke!
2009. nov. 20. 14:59
22/31 anonim válasza:
Csatlakozom Hozzád, én is turiztam ma (kilós Háda) igen nem vettem meg "álmaim ruháit" de szerintem jókat vettem, olyanokat, amik a rendes üzletben többezerbe kerülnek. :)
2009. nov. 20. 18:49
23/31 anonim válasza:
Akkor neked a terranova outlet és a háda kft.turik kellenek.Főleg ha kisméretű lány vagy.Figyelmedbe ajánlom a turikban a gyerekrészleget.Hihetetlenül jó cuccokat lehet kifogni.És ezt most egy igazi divatőrült írja.Csak légy kreatív.A terranova outletbe is nézz körül a gyerekholmik között.Én pl.most vettem egy csini piros-fehér szoknyácskát 390Ft-ért.Meg egy tök jó toppot szintén annyiért.És mindig szoktak lenni trendi táskák és cipők 590-2000Ft között.Sokkal jobban megéri,mint az auchan és a kínai.És százszor jobbak,mint a retro és hasonló társaik.
2010. jan. 27. 15:55
24/31 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. jan. 29. 19:40
25/31 anonim válasza:
Szerintem szard le nagy ívbe hogy mit mondanak a többiek!:D Ország fele így van ezzel mint te , jó magam is, én is kínaiból meg ilyen helyekről kapok cuccokat de én nem érzem hogy bármivel kevesebb lennékmint mások. Én is tudom ajánlani a turit. De még ha mondjuk beszerzel egy-két kiegészítőt mongyuk sálat agy akármit a régi cuccaidban is lehetsz igazán trendi!
2010. márc. 11. 12:34
26/31 anonim válasza:
turi
2010. máj. 9. 12:37
27/31 anonim válasza:
én 500ftért vettem a turiból olyan cuccot ami a new yorkerben 2000ft volt XD De ne foglalkozz velük (: nem szabad. én megengedhetném magamnak hogy márkás cuccokat vegyek de nincs értelme azt veszem fel ami nekem teccik. annyit vásárolok kínaikban :D de nem zavar :D legyél magabiztos!! szólj vissza az ostálytársaidnak pl hogy: ........ Mindenki magából indul ki! - amúgy én is Bogi vagyook :D
2010. máj. 20. 21:49
28/31 A kérdező kommentje:
:D:D
köszi
2010. máj. 22. 20:36
29/31 anonim válasza:
ezzel én is igy vagyok..
2010. szept. 6. 23:22
30/31 anonim válasza:
turiban találni a legjobb ruhákat:D tuti hogy nem jön veled szembe és olcsó is :D nekem is ilyen idióta osztálytársaim vannak csak az számít hogy éppen hány ezret költöttek egy tökegyszerű felsőre.. remélem az új sulidban már normális emberekkel vagy körülvéve :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!