Az van, hogy nem vagyunk valami hűű de gazdagok, de azért szegények se!! A pólóim meg a pulcsijaim általában az Auchan-os Familyából vagy a Maglódi piacról vannak :(:( De nem néznek ki ócskán, csak engem az zavar, hogy a körülöttem lévők(14 éves vagyok) mind ilyen Converse meg DC-s márkájú ruhákban vannak. Jó tudom, hogy hülyén hangzik, de engem ez elbizonytalanít. Mondtam a szüleimnek, hogy én is szeretnék pl. szülinapomra egy Convere cipőt, bele is adnék pár ezret, de azt mondták hogy inkább vegyünk élelmiszert, mint legyen egy két hónapig tartó cipőm... Most is a piacról kaptam egy pólót!!!!!! Hogy legyeg trendi? Olyan "semmmiségnek" érzem magam(tudom a márka nem számít, csak önmagadat add, de az osztálytársaim mindig megszólnak, hogy "most melyik turiból vannak a cuccaid?")
Bocsi ha hosszúra sikeredett, légyszives segítsetek!!!!
Igen, az kimaradt, hogy az én 2 éves kislányom is turiból öltözködik (öltöztetem) és mindenki csodájára jár a cuccainak. Pedig a legdrágább pulcsija, nacija sem több 500 Ft- nál. A kabátjait, mellényeit erre az évre (van ami jövőre is jó lesz rá) kb. 6-7000 Ft- ból megúsztam, van közte vastag H&M télikabát, szőrös kabát, mellény, széldzseki stb.
Én mondjuk a gazdagabbik fajtába tartozom,de nem veszek meg magamnak 20 ezer forintárt Ed Hardy polót (csak azért mert rávan irva a márka név).Próbáld az aktuális szineket hordani (most például a lila nagyon befutó).A ruhadarabjaidat bátran párosíthatod egymásal.A szines nacik is igen befutóak manapság(már 2500-tól lehet jókat venni).Egy karköt vagy valami jópofa fülbevaló is feltudja dobni a ruhákat.Egyébként nem az számít hogy milyen márkájú ruha van rajtad, hanem az hogy azt a darabot hogyan tudod megvenni.Legyen önbizalmad, és bátran viseld azt, amid van. A turikról sokat nem tudok, mert nem járok oda,de most mint az elöttem szolóak is elmondták, az angol turkálok igen befutottak.A többiekkel meg ne törödj.Használd a fantáziádat, én ezt tudnám tanácsolni neked.Sok sikert :)
2009. nov. 15. 12:32
14/31 anonim válasza:
Na annál cikibb nincs mint egy hamis LV táskával utcára menni.Én sem tudtam mindig megvenni,de inkább jártam no name táskával.Sőt most is van olyanom.és én is járok turkálóba de a bóvli cuccnál nincs gázabb.
2009. nov. 15. 12:32
15/31 anonim válasza:
Utolsónak: a hamis LV táskát azért vettem meg, mert kb. 300 Ft- ra jött ki, egy kicsi táskáról van szó. Többezerért nem vettem volna meg, de úgy voltam vele, ennyiért elfér... amúgy még nem hordtam sehova, itthon pihen.
Á.
2009. nov. 15. 13:40
16/31 bumbi02 válasza:
ne ugy öltözködj ahogy a trendi, hanem ahogy neked jól esik, ami neked tetszik... hogyha neked azok a ruháid tetszenek amiket most viselsz, akkor ne áltoztass rajta mások miatt... igazából nemtom mitöl jobb egy cipö hogyha rá van irva hogy convers...nekem 4 éve egy márkátlan cipöm vna, és még birja.. és tetszik.. ne másoknak öltözködj hanem amgadnak...
2009. nov. 15. 15:09
17/31 anonim válasza:
Nagyon nem irigyellek a hülye osztálytársaid miatt... Én is ilyen helyzetben vagyok mint te, bár mi gazdagok vagyunk de nekem sincsenek márkás cuccaim. Egy kínaiból vagy piacról is gyönyörűen és stílusosan fel lehet öltözni. Tegnap mondjuk elmentem a Pólusba és a Jeans Clubban 600 Ft-ért vettem Philip Russel felsőket :D Ez márka is meg nem is. De én azért nem hordok többezres ruhákat mert voltak már 20ezres nadrágjaim de semmi különbséget nem találtam a kínaisoktól. Engem szeretnek az osztálytársaim, annak ellenére hogy pl az iskolatáskám csak nekem nem márkás. De boldog párkapcsolatban élek, jól érzem magam a bőrömben, jól tanulok, élem a kis életem. neked is örülj amíg az a legnagyobb bajod hogy másé 20000 Ft a tiéd meg 2000... Próbálj meg más dolgokat értékelni az életben.
2009. nov. 15. 19:06
18/31 anonim válasza:
Tényleg...Jeans Clubbot keress mindenképpen,mert ömlesztve vannak az 1000 ft alatti jobbnál jobb felsők.
Azt mondjuk soha nem értem miért ilyen olcsók,mert nekem van egy kabátom az is Philip Russel és 24000 volt.
2009. nov. 15. 21:59
19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akarok én divatmajom lenni, csak azt akarom, hogy ne cikizzenek... Anyum kivesz a sulivól, mert vidékre költözünk, remélem ott nem lesznek ilyen problémáim :)
2009. nov. 16. 13:58
20/31 anonim válasza:
Kedves utolsó! Én se értem nagyon ezt a philip russel-t mert hát a felsők Bangladesből a farmerem pedig Kínából származik :D De a minőségük jó, és hát rá van írva a márka, a kérdező hülye osztálytársainak meg ugyis az számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!