Szerintem a lányoknak utcán, nem ilyen sportcipőkben és tornacipőkben kellene járni. * Hanem bőr cipőkben. * pl. :: amiket belinkeltem Vélemény?
Amúgy ez érdeke téma.mármint nem értek veled abban egyet,hogy mindenig így kéne járniuk a nőknek,mert nem semmiképpen sem kellene így járniuk,főleg,ha épp sportosan vannak felöltözve.
viszont én úgy vagyok vele,hogyha magassarkút húzok az legyen tényleg nőies,évente kétszer húzok, pl legutóbb egy esküvőre vettem fel,egy gyönyörű ,nagyon magas cipőt és nagyon érdekes volt,mert kb mindenki engem nézett, leginkább a nők és összesúgtak " nézd már!" "hűűű nézd" és ők mind ilyen kis sarok kezdeményben voltak.tehát igen a nők tényleg egyre kevesebbet hordanak magasat,és ha valaki nőies azt már kb kinézik. tényleg nagyon kevés ma már a nőies nő. de az utcán szerintem pl ha lemegyünk a sarki boltba nem elvárás ,hogy nőies legyen valaki.
Egyebkent valaszolok hany evesek vagytok?
Kerlek irjatok le hogy hanyadik valaszt irtatok es a korotokat.
Mindjart tisztabb kepet kapnank a dolgokrol.
Az első cipők kb. 10-18 éveseknek néznek ki jól. A többi pedig 18+
Azért kicsit nagy a különbség a két cipőfajta között szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!