Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfiak miért nem hordják...

Weke Daka kérdése:

A férfiak miért nem hordják alkaron vagy könyökhajlatban a táskájukat? (Pedig sok nő szerint kényelmes és praktikus úgy hordani, és sok előnye van. )

Figyelt kérdés
70-80 fokos szögben behajlított karral, előre tartott alkarral állítólag praktikus és kényelmes a táskaviselet. Kedves férfiak! Ti miért nem hordjátok úgy?

#táska #hordás #alkar #cipelés #könyökhajlat #táskaviselet #táskahordás #táskacipelés
2013. okt. 7. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Neked mégis mi a sz@r bajod van??? táska, vagy kar fétis? vagy kosarat kaptál egy olyan lánytól, akinek így lógott a karján a retikülje?
2013. okt. 7. 22:42
 12/22 A kérdező kommentje:
11: hogy érted azt, hogy bajom van? miért lenne bajom? úgy látom, neked van valami bajod, mert sz@rozol. valami problémád akadt? tudok segíteni? ha nem, inkább a kérdésre koncentrálj!
2013. okt. 7. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

biztos, hogy van valami bajos, ha még mindig ezzel foglalkozol...

millióan válaszoltak mind a két kérdésnél. milyen választ vársz még???

2013. okt. 7. 23:07
 14/22 A kérdező kommentje:

13. neked mi a bajod? - kérdeztem, nem válaszoltál.

koncentrálj inkább az eredeti kérdésre!

2013. okt. 7. 23:27
 15/22 Mirk ***** válasza:

Alkaron karperecet, órát, esetleg mandzsettát kell hordani. Könyökhajlatban meg injekciós tűt.

Ez így praktikus. Ahogy az is, hogy az embernek kifejlődött két célszerszáma a táskahordásra. A jobb és a bal kéz. Azért jók ezek a szerszámok, mert van rajtuk négy ujj, amiket behajlítva megragadhatod a táska fülét, az ötödiket meg rázárhatod, hogy ne tudjon kiesni a kezedből. Ez biztos fogást biztosít ellentétben az alkaron való egyensúlyozással.

Abban az esetben ha túl nehéz, vagy hosszú a táska, fel vagyunk még szerelve a váll, illetve a hát nevű testrészekkel, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb, vagy nehezebb tárgyak mozgatására.

Remélem kielégítő volt a válaszom.

2013. okt. 8. 00:07
 16/22 anonim ***** válasza:

elso reakcióm az volt, hogy ez hülye

mert nem vagyunk nők azért

a kézfityegtetést is utalom egy ferfi esetén

2013. okt. 8. 03:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de szerintem ez így, ahogy sok liba hordja, még a nőknek is rosszul áll...hát még egy pasinak:)))
2013. okt. 8. 07:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is kérdeztem, és te sem válaszoltál. A másik kérdésednél is válaszoltam, arra sem reagáltál. Lehet, mert igazam van???
2013. okt. 8. 09:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Meg azt is az illeto nemehez kotitek elso valaszolok,hogy ki mikent hordja a taskajat! Komolyan mondom,ez mar rohelyes! Arrol is beszelhetnenk,hogy a pitcsak miert mennek elol osszefont karokkal,mikor mint tudjuk a jaras segitsegere nagy szerepe van a karok hasznalatara! De sebaj holnaptol en is igy fogok jarni!
2013. okt. 8. 09:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Én lányként sem hordom így a táskáimat...
2013. okt. 8. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!