A férfiak miért nem hordják alkaron vagy könyökhajlatban a táskájukat? (Pedig sok nő szerint kényelmes és praktikus úgy hordani, és sok előnye van. )
De ha egyszer praktikus és kényelmes (egyes nők szerint), akkor férfiaknak is úgy kellene hordaniuk. Mivel ha valami
• praktikus és
• kényelmes,
akkor azt a férfiak is úgy csinálják. Hacsak nincs rá valami okuk, hogy ne úgy csinálják! tehát mi lehet az az ok? Az, hogy nőies? Akkor viszont miért nőies dolog úgy hordani? Mert mégsem praktikus és mégsem kényelmes? Ha valami praktikus és kényelmes, akkor egy férfi úgy csinálja. Hacsak nincs rá más oka. De mi az az ok?
1. Nem elég indok, hogy nőies?
2. Miért lenne praktikus tartani a karodat? Nem egyszerűbb inkább vállon, kézben, háton hordani a táskát és még a kezedet se kell tartani?
3. Honnan veszed, hogy ami egy nőnek kényelmes, az a férfiaknak is az?
4. És egyáltalán mitől praktikus meg kényelmes ez? Mert szerintem a nőknek se az... csak ez a "trendi"
onnan veszem, hogy sok nő ezt írta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
A másik kérdésemre ezt a választ kaptam, eddig ez a "legjobb":
"Talán mert leszarják, hogy egy ilyen hozzád hasonló selejt mit gondol róluk. Az alapján akarod megítélni az emberek intelligenciáját, hogy hogy hordják a táskájukat, flegma és lekezelő a stílusod, jobban tudod hogy mi kényelmes egyes embereknek mit önmaguk. Nekem inkább te tűnsz butának, ráadásul abból az irritáló fajtából, aki még okosnak is hiszi magát, és mindent ő akar tudni a legjobban. A buta, de nagypofájú ember a legrosszabb kombó szerintem.
És egy darabig igenis kényelmes úgy vinni a kisebb táskákat, bár biztos csak a testem akar átverni engem, te nyilván jobban tudod, hogy márpedig nekem az nem lehet kényelmes, mert pont. Ha meg már nem kényelmes, akkor máshogy hordom."
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!