Hol vegyek szép és praktikus női bakancsot?
Hol juthatok hozzá (Budapesten) olyan női bakancshoz, ami TELJESEN vízálló, béléses és elég vastag talpú ahhoz, h ne fagyjon oda a járdához - magyarán télen a hóban, a fagyban, latyakban is megállja a helyét?
Mindenfelé csak mérsékelten vízálló darabokat találok, az összes cipőm beázik, unom.
Persze az is nagyon fontos, h szép legyen.
Tippek, tapasztalatok?
hát még novemberben volt a Deichmannban a Landrover márkájú bakancsok, ami ugye vízálló. De most januárban már hiába kerestem... mind elfogyott.
Aztán ott van a Dechatlon... ott is ki lehet fogni. De inkább sportos bakancsok vannak.
Ha valakinek van még ötlete várom én is :)
nekem is volt landrover márkájú, de az is csalódás volt, ahogy az összes többi deichmannos cipőm.
ha igazán jó bakancsot akarsz, akkor érdemes beruházni egy martens bakancsra, én tavaly vettem az enyémet, és egy csoda. nem bélelt, de úgy sem fázik benne a lábam, hogy csak harisnya van rajtam és zokni nincs. vastag a talpa is, az egyetlen téli cipőm, amivel tudok menni a jeges járdán is. (a többi nekem is beázik...)
a deichmanban már én sem bízom...
van olyan martens baki, amiben nem nézek majd ki metalcsajnak?
a tied hogynéz ki, tudsz küldeni linket?
Ilyen az enyém: [link]
Nagyon sokféle van, amiben nem nézel ki metálcsajnak, mert pl mintás, színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!