Mi a véleményetek a BMW R 1200GS-ről?
Figyelt kérdés
Ilyen motort szeretnék venni még a nyáron.Én élek halok az ilyen túra-endúrókért,és nekem ő tetszett a legjobban.Nektek mi a véleményetek róla?2012. aug. 27. 09:37
1/3 anonim válasza:
A BMW motorokat mindenképp csak ajánlani tudom. Nekem ugyan kisebb egyhengeres van (F 650 GS), de nagyon elégedett vagyok vele, terepen és aszfalton egyaránt kiváló, átlag 3 litert fogyaszt, erős, nyomatékos, megbízható. Az 1200-as nagyobb, ezért túlzottan ne várj tőle igazi krosszozó képességet (ahogy erre az enyém sem igazán alkalmas), és többet is fogyaszt. Előnye viszont az enyémmel szemben, hogy kardánhajtásos, nem kell a láncot olajozni, feszítgetni, cserélni, stb. Vegyes terep-aszfalt használatra én Heidenau K60-as gumit ajánlok, nekem is az van fent most. Egyetlen hátrányuk van a BMW-knek, hogy a szervizelésük eléggé drága, de én pl. mindent otthon csinálok rajta.
2/3 anonim válasza:
Nézz utánna a Long way roundnak. 3 BMW r1150 Gs-el mentek körbe a földön árkon-bokron át. Tehát rossz motorok nem lehetnek. Nekem egyedül az nem tettszik bennük hogy asszimetrikus az első lámpájuk, de ez már egyéni ízlés kérdése.
3/3 anonim válasza:
Jó választás, a világból ki lehet menni vele, teljesítmény szempontjából is rendben van, ideális túragép.
Komolyabban terepezni nem lehet vele, egyrészt a súlya miatt, másrészt mert túl nehéz hozzá, a terepképességei kimerülnek a sáros de sima földútnál, mondjuk nem is ezért veszed. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!