Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Komolyan ennyire gyalázatosak...

Komolyan ennyire gyalázatosak egyesek?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 6. 19:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Mennyire?

A lakók kollektíven büntetik az arra járó autósokat, cserébe a teherautósok kollektíven büntetik a környéken lakókat. Szerintem ez így 1:1.

febr. 6. 21:16
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
#1 Az nem büntetés, hogy nem száguldozhatsz kedvedre, átlag autós meg nem kap agyvérzést attól, hogy le kell lassítania.
febr. 6. 22:02
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
#2 Valahol büntetés, nyugodj meg, nálunk is van egy utca, ahol két fekvőrendőr is van, csakis csak azért, mert az önkormányzatnál csókos nyugalmazott doktor úr hisztizett, hogy az ő utcáján keresztül hagyja el a bolt parkolóját a vásárlók fele, és ezzel akarta elérni, hogy mindenki kerülje ki a környékét.
febr. 6. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
#3 És nem igaza van?
febr. 6. 23:00
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Miért, szerinted ez normális? Én meg verjem az asztalt, hogy biciklivel behajtani tilos táblát akarok az utcasarkomra, mert zavar az esténként bandázó kisiskolás csoport?
febr. 6. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:
39%

De, büntetés. Ezen a szaron ha 10-zel mész át, akkor is üt egy nagyot.

Pedig ebben az utcában (ha jól látom) 50-nel szabadna menni.

febr. 7. 00:01
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Én is olyan utcában lakom ami forgalmas mert sokan ezen az utcán vágnak keresztül hogy a főútra menjenek.

A domb alatt lakom, a dombon meg egy kereszteződés van. STOP tábla nem volt, ezért csak úgy száguldoztak az autok. Az utolso csepp a pohárban az volt mikor álltam ki a kocsival a saját házam elől és majdnem nekem jött egy autós mert a kereszteződés előtt nem lehet jol látni a házam, csak akkor mikor pont a kereszteződésnél áthaladsz.

Bementem a hivatalhoz hogy szeretnék oda egy STOP táblát és pár hét múlva oda is tették. Azóta 1-2 suhancon kívül midnenki megáll, így nem kell attól tartanom hogy valaki belémjön mikor állok ki az autómmal.

A lakók helyében én olyan táblát kérnék ami tiltja a behajtást a teherautóknak, feltéve ha az utcában nincsenek üzletek ami miatt odamennének. Menjenek a kamionnal egyenesen a főútra és azon keresztül hagyják el a várost.

A fekvőrendőr helyett az is jó amikor az ut 2 szélére letesznek 1-1 akadályt de nem egymással szemben, hanem egymástól annyira távol hogy szlalomozás szerűen kell kikekülni őket. Így kénytelenek lelassítani de nincs bukkanó ami mitt csörögne a pótkocsi az áthaladáskor. Valahol láttam már ilyet, de nem tudom melyik városban.

Külföldön vannak más módszerek is. Pl a parkológarázsoknál használatos magasságkorlátozó kapu is jó ötlet, így akkor sem mennek arra ha amúgy nem érdekli őket a tiltó tábla.

1-1 vastag betonoszloppal lehetne egy bizonyos pontnál szűkíteni az út keresztmetszetét, de úgy hogy a kamion átférjen, viszont le kelljen lassítani hozzá, minha egy szűk kapun hajtana be.

febr. 7. 02:46
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj, hogy én is ilyen vagyok. Ha úgy parkol egy autós, évek óta, hogy kanyarba félig az úton, akkor muszáj dudálnom, hogy esetleg akit nem látok az halljon valamit, eselyt adjak magnak és másnak. Fekvőrendőr szerintem a leggenyább dolog a világon, kiborít!
febr. 7. 07:25
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

"Miért, szerinted ez normális?"

Igen, normális. Az autós közlekedés nem alapvető jog, ellenben a nyugodt lakhatáshoz jogod van.

febr. 7. 08:58
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
#10 Mégis elvisz a rendőr ha légpuskával lövöldözök a galambokra. Na akkor hogy is van ez a nyugodt lakhatáshoz való jog? Vagy van más demagóg állítás a tarsolyodban?
febr. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!