Melyik manapság a legjobb traktorgumi? Márka szerint lennék rá kíváncsi, nekem a John Deere-on Pirelli van de az gyalázatos.
Az MTZ-re a Taurus
Állítólag jó minőségű.
Mit jelent az, hogy gyalázatos?
Mi már nem egy garnitúra Pirelli gumit elhasználtunk, de egyikkel se volt baj.
Egyébként kb. itt is azok a jó márkák mint amik a személyautó gumiknál.
Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Firestone.
Mi ezeket már mind használtuk vagy használtuk és teljesen jók.
Egyébként az, hogy egy gumi, hogy teljesít nem csak magától a gumitól függ. Pl vannak olyan gumik amiket kifejezetten közúti szállításra ajánlanak. Na azokkal pl talajmunkát végezni tényleg "gyalázatos" lehet. Rengeteg minden függ még a guminyomástól is. A feladathoz szükséges guminyomás értéktől eltérő érték is adhat gyalázatos eredményt.
De sok helyen láttam már nem szerelőgéppel teszik fel a gumit a felnire, hanem pajszerrel meg ilyesmikkel. Aztán csodálkoznak meg szar gumiznak ha esetleg megsérül a pereme.
Szóval a legjobb gumi is lehet sz@r, ha nem úgy meg nem arra használja az ember mint amire kell.
" Az MTZ-re a Taurus
Állítólag jó minőségű."
Azért az sem 100-as, vannak hátrányai,gyenfe az oldala a régebbieknél legalább is így volt, bár a ruszki okádékoktól még mindig 100x jobb!
Egyébként én is kíváncsi vagyok erre, mert majd pacsker csere lesz aktuális nálunk is majd és a ruszki kihúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!