A használhatatlan, gyalázatos utakért KI a felelős BP-en?
És tulajdonképpen miért fizetünk ilyen magas üzemanyagárat ha érte nem kapunk semmit cserébe?Hová megy el az üzemanyagár útalap része?
Melyik állami szervezet felelős azért hogy az utak ilyen trágyák és emiatt vagyonokat kell autójavításra költeni-nem csak futóműre- és amellett balesetveszélyes is?
az az úttól függ.
az utak egy része fővárosi kezelésben van, egy részük önkormányzati kezelésben.
teljes káosz van ebben (is).
Mondj már pár példát a főbb utak közül.
Amik eszembe jutnak azok mind fel lettek újítva az utóbbi 10-15 évben. (egész jól)
Nagykörút, Kiskörút, Hungária körút, Váci út, Üllői űt, Bartók Béla út, Szentendrei út, Hűvösvölgyi út, Kőbányai út, Alkotás út, Szilágyi Erzsébet fasor, Andrássy út, stb
Biztos akad ellenpélda is, de nem olyan rossz a helyzet mint azt a kérdés sugallja.
Az a felelős érte, aki közlekedik rajta, mivel minden jármű rongálja az utat.
Hogy a javításáért ki a felelős, az már más tészta.
Megmondom őszintén hogy én messze külföldön élek csak haza jöttem pár napra és amikor egy kölcsönzött autóval az 'éles sarokhoz' értem előszőr nem hittem el hogy itt út vezet át!!!És mégis!Ha ezt tudom,akkor egy parancsnoki UAZt bérlek...
Nálunk is van forgalmas közlekedés és mégis hibátlanok az utak,mert amint kb egy hajszálrepedés lesz rajta jön a brigád és nekiállnak.Reggel megyek dolgozni,akkor sávlezárás van feltúrt útszakasz,mire jövök haza már senki sincs ott csak a megcsinált út!Ha nagyobb a meló akkor éjszaka is ott vannak nagy munkalámpákkal és dolgoznak mint a gép és nem a lapátot támasztják...
A kérdést amúgy nem provokációnak szántam csak ennyire megdöbbentett hogy minden olyan mint sok évvel ezelőtt,semmi javulást nem látok.
Egyszer utaztam most busszal is és fekete lett a kezem a kapaszkodón lévő kosztól!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!