Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vásároljak nyárra ami...

Mit vásároljak nyárra ami praktikus? Milyen ruhákat szerettek, hordtok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nyáron az alapdarabok: strandpapucs mindenféle színben, farmer rövidnaci, trikók mindenféle színben.:-) De mindenféleképpen az alkatodnak megfelelő rucikat válassz:) Én szeretem még a bővebb nagyon nyári ruhákat, felsőket is:-)
2011. máj. 18. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam az alapdarabok:

-t-shirtök.

-topok.

-laza pólók.

-rövid nacik.

-térd nacik.

-esetleg 3/4es vagy halász nacik.

-(mini)szoknyák.

-strand ruhák.

-strandpapucsok.

-tornacipők(mondjuk kicsit melegek,de én imádom a tornacipőket:DD)

2011. máj. 18. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam ezek a nyerők:

- 3/4-es nadrágok (nem az a nagyon passzos fazonú, oldalt felvágott, hanem egy kissé lezserebb és oldalzsebei is vannak kétoldalt - praktikussága miatt)

- Térdig érő nadrágok

- Fűzős vászoncipő/tornacipő vagy mokasszin (ég tudja hogy írják helyesen :D ) - tehát ez a belebújós fazonú cipő

- Galléros pólók vagy egyszerű póló

- Trikók

- Rövid ujjú ing/blúzok könnyű anyagból (puplin)

- Strandpapucs (műanyag pántos)

- Egyszerű vászon pántos papucs a melegebb időkre

Szoknyákat nem szeretem (egyénfüggő), inkább könnyed anyagú ruhákat vagy egyszerű szabásúakat/sportosabbakat hordok.

24/L

2013. aug. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!